hirdetés
hirdetés
hirdetés

Grafikai híroldal indult

Grafikai témákkal foglalkozik az Activium Kommunikációs Tervezőiroda által elindított szakmai híroldal.
hirdetés

Híreket, elemzéseket, tematikus összefoglalókat közöl majd heti többszöri frissítésben az Activium Kommunikációs Tervezőiroda által elindított híroldal, az Alkotoelem.hu. A cég közleménye szerint azért hozták létre az oldalt, hogy összefoglalják a tervezőgrafika és a webdesign lényegét, és folyamatosan beszámoljanak a terület legújabb trendjeiről.

„Az Alkotóelem.hu iránymutató lehet a grafikai világban, inspirációt adhat a projektek elkészítéséhez, ugyanakkor értekezési felületet biztosít a tervezői folyamatokról, biztosítva a látogatókkal való interakciót, kiegészülve a tőlük kapott információkkal, hírekkel” – olvasható a cég közleményében.

Az Activium egyébként ügynökségként tevékenykedik a kommunikációs piacon, sok más ügyfél mellett dolgozott például az R-timenak és a Magyar Autóklubnak is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A közönségdíjas és fődíjas alkotásokat január 31-én mutatják be.

Kampány is indult hozzá, célja a kézművesek és a vásárlók online összekapcsolása.

Újragondolt címlappal és megújult dizájnnal jelentkezik női tematikájú portál.

A szexorgián letartóztatott, és emiatt lemondott EP-képviselő apropóján kampányol vicceskedve a légitársaság.

A Gizella Malomban talált új otthonra az ügynökség,   az enteriőrt a Youngarttal és a Daken Studióval közösen alkották meg.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés