hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum - zsűrielnök a Publicis-től

Bob Moore, a Publicis USA vezető kreatívigazgatója lesz a Golden Drum reklámfesztivál zsűrielnöke. A szakember a tévé, a sajtó, a közterületi, a rádió és a design & art Direction zsűrik munkáját felügyeli.
hirdetés
A 15-ik portorozsi Golden Drum reklámverseny és fesztivál szervezői kinevezték a fesztivál zsűrielnökét, Bob Moore-t, a Publicis USA vezető kreatívigazgatóját.

Moore első állását szövegíróként töltötte be 1984-től egy kicsi seattle-i business-to-business ügynökségnél, majd további három évet töltött Seattle-ben a Cole & Webernél.

Bob Moore
Bob Moore
A következő tíz évben a Wieden & Kennedy-nél dolgozott, 1992-ben ő volt az egyike annak a hét amerikai szakembernek, akik elindították az ügynökség amszterdami irodáját, ezt majd Moore 1996-ban visszatért a portlandi központba.

2000-től a Fallon Minneapolis kreatívigazgatójaként folytatta, olyan ügyfelekkel mint a United Airlines, a Lee Jeans, az International Trucks és a Holiday Inn Express.

Két évvel később Moore átigazolt a Publicis Seattle-hez mint ügyvezető kreatívigazgató 2006-ra pedig a Publicis USA vezető kreatívigazgatói pozíciójába emelkedett.

Moore eddig számos nemzetközi díjat nyert köztük öt Gold Lions-t és egy Silver Lions-t, három D&AD Silver Pencilt, és a Clio fesztivál díjait.

A fesztiválnak egyébként nem Bob Moore az első Publicis-től érkező zsűrielnöke: a tizedik fesztiválon 2003-ban David Droga, a Publicis Worldwide kreatívigazgatója látta el az elnöki teendőket.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A megszokott céges portrék helyett most egészen más oldalát ismerhetjük meg az ügynökség dolgozóinak.

Kovács Levente megbízott főszerkesztőként veszi át Forrás Dávid feladatait.

A megbízást a korábban az észak-amerikai piacot kezelő Universal McCann nyerte.

A modellváltás már a következő tanév kezdetétől érvényes lenne. A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői azt írják, a sietség oka nehezen érthető.

Az EU és a tagállamok fogyasztóvédelmi szervei jutottak erre a megállapításra online razziáik után.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés