hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum - túl a horizonton

A „Beyond Horizons”, azaz „A horizonton túl” szlogennel rendezik meg idén a portorozsi Golden Drum reklámversenyt és fesztivált. Az eddigieknél valamivel később kezdődő rendezvény idén először egy nyitott egyetemmel várja a jelentkezőket és az érdeklődőket.
hirdetés
A 14. Golden Drum reklámfesztivált az eddig megszokott október első hete helyett október 14-e és 19-e között rendezik meg a szlovéniai Portorozsban.

Az eddigi fesztiválokhoz képest újdonság, hogy Golden Drum Prologue néven egy vasárnapi nyitott nappal kezdődik a rendezvény. A nyitott napra regisztrációs díj nélkül, bárki ellátogathat, és részt vehet egy nyitott egyetemen, amelyre a fesztivál szervezői várják az előadásokat.

A legérdekesebb, legeredetibb vagy legprovokatívabbnak tartott előadások beküldői egyrészt előadhatják elképzeléseiket a konferencián, másrészt néhány kiválasztott előadó ingyenes regisztrációt kaphat a fesztivál egész idejére.

A portorozsi esemény idén a „Beyond Horizons” szlogen jegyében telik a szervezők szándékai szerint, és a meghívott előadók is a horizont fogalmával foglalkozó kérdéseket boncolgatnak majd, például: mit találhatunk a titokzatos vonal mögött, amely megvonja a látóhatárt, behatárol és inspirál egyben? Téma lesz az is, hogy milyen hatással vannak a reklámszakmára a környezeti, a politikai, a gazdasági, valamint a kommunikációs és a marketing változásai?

Mint azt már korábban megírtuk, az idei Golden Drum nyertesei egy további, interkontinentális versenyre utazhatnak tovább, és két másik regionális reklámverseny - az Asia Pacific AdFest 2007 és az Ibero American FIAP 2007 - díjazottjaival együtt az InterContinental Advertising Cup (ICAC) fődíjáért mérkőzhetnek meg a novemberben, a spanyolországi Valenciában.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés