hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum - osztrák zsűrielnökkel

A 14. Golden Drum reklámverseny és fesztivál szervezői megnevezték a pályaműveket elbíráló bizottság elnökét. Idén az ítészek munkáját Rudi Kobza, a Draftfcb Kobza és a Lowe GGK ausztriai vezetője irányítja majd.
hirdetés
Rudi Kobza, a Draftfcb Kobza és a Lowe GGK ausztriai vezetője lesz a 2007-es Golden Drum reklámverseny zsűrielnöke. A szakember 1986-ban kezdte a karrierjét, és 1994-ben alapította meg saját cégét, a Kobza Communications-t.

A vállalat később FCB Kobza néven működött tovább, több divízióval bővült a cég: az FCB Kobza mellett az FCB Retail, az FCBi és az FCB Events & PR működik a piacon.

Kobza Since 2005-től vezeti elnökként a Lowe GGK Austria kreatívügynökséget is, párhuzamosan saját cégével.

A Golden Drum reklámfesztivált - ahogy az elmúlt években - idén is októberében rendezik meg a szlovéniai Portorozsban.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés