hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum - megvan a tévés zsűri elnöke

A 14. Golden Drum regionális reklámfesztivál szervezői megnevezték a TV & Film Promo zsűri elnökét. A zsűrielnök idén Ivan Zacharias, a Stink Stillking London kreatívigazgatója lesz.
hirdetés
Ivan Zacharias még mint diák nyerte meg a Golden Drum nagydíját a prágai Nemzeti Galériának készített hirdetésével, és azóta a reklámos és a filmes szakma nemzetközi nagyágyúival dolgozott együtt, többek között Francis Ford Coppolával és Wong Kar Wai-al.

Ivan Zacharias rendezte a VW Beetle szpotját, és a Born Free című filmet a Land Rover Freelander számára, amely EPICA és Gold Lion díjat is nyert. Emellett rendezett még reklámfilmeket a Stella Artois-nak és a Levi's-nek is.

Az utóbbi időben Zacharias a Hondának, a Smirnoff Rednek, a Nike-nak, a Stella Artois-nak és az Adidasnak dolgozott.

Ivan Zachariast 2003-ban a Shots Magazin legtöbbet díjazott rendezőinek listája élén szerepelt, 2006-ban pedig bekerült a Gunn Report top 10 rendezője közé is.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Omar Jimenez jogszerűen tudósított az összecsapások helyszínéről

Az Ad World Masters 200 ügynökégi vezetőt interjúvolt meg 55 országból, amely alapján a reklámpiac várakozásait vázolták fel. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés