hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum - megvan a tévés zsűri elnöke

A 14. Golden Drum regionális reklámfesztivál szervezői megnevezték a TV & Film Promo zsűri elnökét. A zsűrielnök idén Ivan Zacharias, a Stink Stillking London kreatívigazgatója lesz.
hirdetés
Ivan Zacharias még mint diák nyerte meg a Golden Drum nagydíját a prágai Nemzeti Galériának készített hirdetésével, és azóta a reklámos és a filmes szakma nemzetközi nagyágyúival dolgozott együtt, többek között Francis Ford Coppolával és Wong Kar Wai-al.

Ivan Zacharias rendezte a VW Beetle szpotját, és a Born Free című filmet a Land Rover Freelander számára, amely EPICA és Gold Lion díjat is nyert. Emellett rendezett még reklámfilmeket a Stella Artois-nak és a Levi's-nek is.

Az utóbbi időben Zacharias a Hondának, a Smirnoff Rednek, a Nike-nak, a Stella Artois-nak és az Adidasnak dolgozott.

Ivan Zachariast 2003-ban a Shots Magazin legtöbbet díjazott rendezőinek listája élén szerepelt, 2006-ban pedig bekerült a Gunn Report top 10 rendezője közé is.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés