hirdetés
hirdetés
hirdetés

GKM - online munkákra keres fejlesztőcéget

Biztonsági közlekedésre nevelő online játékokat indít el jövőre a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM). A szaktárca három multimédiás szoftver és három flash-játék fejlesztési feladataira írt ki gyorsított tárgyalási eljárást. - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.
hirdetés
A győztes feladata az lesz, hogy különböző korosztályoknak szóló, közlekedési alapokra nevelő multimédiás szoftvereket, valamint a biztonságos közlekedésre nevelő flash-játékokat fejlesszen a GKM-nek. A kétféle feladatra külön-külön is lehet jelentkezni.

A szoftvert és az online játékot három-három korosztálynak, a hét-tíz éveseknek, a 11-15 éveseknek és a 16-18 éveseknek kell kifejlesztenie a kiválasztott ügynökségnek.

A kiírás szerint a legkisebbeknek szóló témák között szerepelnie kell például a láthatóságnak és a kerékpáros közlekedésnek.

A tinédzsereknek a csoportos közlekedés témájában, valamint arról kell készíteni anyagokat, hogy milyen veszélyt rejt a közlekedésben a mobiltelefonálás vagy a zenehallgatás miatti figyelmetlenség.

A 16-18 éves korosztályt megcélzó multimédiás anyagnak és a játéknak az általános balesetmegelőzési témákról - biztonsági öv, gyorshajtás, mobiltelefonálás - a diszkóbalesetekről és a motoros közlekedésről kell szólnia.

A kiírás szerint a munkáknak 2008. május 30-ikáig kell elkészülnie. Az ajánlatokat a GKM december 22-ig várja.
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A szeptember 15-17. között megrendezett fesztivál streamjeit ingyenesen lehet majd követni.

Lajkó Dániel a médiaszolgáltatások fejlesztéséért felel.

A  pick-upok nagyon kelendőek Amerikában, de a Cybertruck esetében nem végeztek semmilyen fogyasztói felmérést, hogy volna-e rá igény. 

Korrupció, féltve őrzött monopol-helyzet - többek között ezzel vádolja Kjersti Flaa a Hollywoodban élő külföldi újságírókat tömörítő szervezetet.

A szerencséseknek érkezik az egyedi dizájnnal ellátott ülőhely.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés