hirdetés
hirdetés
hirdetés

GKM - meghosszabbították a mobilkoncessziót

A Magyar Telekom (MT) és a Pannon az üzleti tervükön túlmenően fejlesztik a mobilszélessávú hálózatukat az ország hátrányos helyzetű régióiban - erről a két szolgáltató Kóka János gazdasági és közlekedési miniszterrel állapodott meg a 900 MHz-s GSM frekvenciahasználati jogosultságról szóló szerződésben. A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) honlapja szerint a mobilkoncessziót a felek 7,5 évvel hosszabbították meg.
hirdetés
Mint arról korábban beszámoltunk a Pannon és az MT 15 évre kötött koncessziós szerződése jövő novemberben lejár, a meghosszabbítást pedig bizonyos feltételekhez kötötte a GKM vezetője.

A két telekommunikációs szolgáltató vállalata az előírásokat, amely egyszeri nettó tíz-tíz milliárd forint díjbefizetést, valamint az elkövetkező két évben az előre betervezett fejlesztéseiken túl, nettó 20-20 milliárd forint értékű beruházást jelent. A fejlesztésekre a dél-dunántúli, az észak-magyarországi, az észak-alföldi, a dél-alföldi, a közép-dunántúli és a nyugat-dunántúli régióban kerül sor, amelynek révén 2009 végére a lakosság 98 százaléka számára válik hozzáférhetővé a mobilszélessáv.

A Pannon és az MT a többletberuházásokhoz társasági adókedvezményt nem vehet igénybe, uniós forrást sem használhatnak fel, továbbá a II. Nemzeti Fejlesztési Terv - vagy a később meghirdetésre kerülő hasonló fejlesztési tervek - operatív programjaiból sem igényelhetnek forrást.

A szerződések meghosszabbításával egy időben a szolgáltatók - a társadalmi mobilitás és a digitális szakadék felszámolása érdekében - aláírtak egy, a közérdekű célok megvalósításáról szóló együttműködési szerződést is.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Gondolom már kitaláltátok, de igen, egy meleg pár áll a kávémárka belgiumi hirdetésének középpontjában.

Az egyik legismertebb filmes, sorozatos, képregényes rendezvény hazai kiadását augusztusban rendezik.

Engedély nélkül került ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházról szóló cikk. De nem a cikk szerzője, hanem az online szerkesztő távozik.

Kétfordulós tenderen választották ki az ügynökséget.

„Mélységesen tisztelt és szeretett kollégánktól, barátunktó,l az MRSZ első Tiszteletbeli Örökös Tagjától fájdalommal búcsúzunk".

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés