hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gera, Hajnal, Buzsáky és több szakíró fejti meg a foci-vb történéseit

Az M4 Sport a kommentátorok után a meccseket kísérő beszélgetések, magazinok szakértői gárdáját is kihirdette.

hirdetés

Június 14-én kezdődik a labdarúgó-világbajnokság, az egy hónapon át tartó torna mérkőzéseit az M4 Sport valamint – párhuzamos mérkőzések esetén – a Duna közvetíti. Az MTVA sajtóközleménye alapján most már azt is tudjuk, hogy milyen szakértői gárdával készül a műsorfolyamra a csatorna.

A meccsek előtt 45 perces felvezetéssel indít az M4, a mérkőzések után pedig 15 perces értékelő beszélgetéseket láthatnak a nézők.

Gera Zoltán Premier League-tapasztalata miatt az angol, a korábbi Bundesliga-játékos Hajnal Tamás a német, míg a Portó csapatában is megforduló Buzsáky Ákos a portugál válogatott meccseinél tűnik fel biztosan a stúdióban.

A közvetítések mellett stúdióbeszélgetések, elemzések, helyszíni bejelentkezések, riportok és ismétlések várják a nézőket.

Reggel 7 órától indul az előző napi mérkőzések visszatekintése, a Foci-vb röviden című műsorral. 8 órától az előző játéknap legjobb mérkőzését ismétli a csatorna, 10 órától pedig már a Góól!2-vel lehet hangolódni a délutáni mérkőzésekre. Akik lemaradtak az adott napi mérkőzésekről minden este 22.15-től a Góól! című műsorban kerülhetnek képbe a játéknap minden történéséről.

A kísérő magazinokban, felvezető műsorokban olyan szakértők várják a nézőket, mint Korsós György, Simek Péter, Kurucz Péter, Horváth Zsolt és Bozsik Péter. Mellettük szakírók, Hegedűs Henrik, Koppányi Gergely és Somogyi Zsolt is értékelik majd a meccseket.

Az m4sport.hu az online közvetítés mellett statisztikákkal, egyedi tartalmakkal készül a Vb-re.

Az indexkép forrása: Szirtesi László / 123rf

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Legalábbis a Synetiq kutatócég vizsgálata szerint.

A holland sajtmárka aktivitásáért a Kraftwork reklámmanufaktúra felelt.

29 országot irányít júliustól Budapestről Nick Kós. A magyar szervezet élén Lőcsei Tamás lesz az utódja.

A magyar Schweppes megint híres embereket bújtatott egymás bőrébe.

A Lorántffy Zsuzsannáról szóló, letölthető füzettel búcsúzik a reformáció 500. évfordulójának hazai emlékéve.

hirdetés
hirdetés

Ülj a géphez! – Facebook tréning HR-eseknek. Toborzási kampányok a Facebookon, lépésről lépésre, június 20-án.

Díjátadó: 2018.06.20. szerda 18:30 Kukkants bele, hogy melyek lettek a legjobb turisztikai kommunikációs projektek!

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.