hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gazdára talált az Origo

Novembertől Gazda Albert az Origo új főszerkesztője.

hirdetés

A korábbi sajtóértesüléseket megerősítve közleményben jelentette be az Origo, hogy november 2-ától Gazda Albert veszi át a hírportál főszerkesztését, miután szeptember végén bejelentették, hogy a portált tartalmilag irányító Weyer Balázs és Nádori Péter távoznak a cégtől.

Gazda 1991 óta dolgozik a médiában, munkatársa volt a Kurírnak, a Magyar Hírlapnak, parlamenti tudósítója, majd gazdasági rovatszerkesztője a Világgazdaságnak. 2006-tól az Index gazdasági, sport (Sport Géza melléklet), majd kulturális rovatát vezette, 2011 elejétől pedig lapszerkesztőként dolgozott a portálnál. Szabadidejében két kiemelt téma foglalkoztatja: a jégkorong és a bor – úgy véli, mindkettő a rendszerváltás nyertese, amik nyűgjük-bajuk ellenére is szépen fejlődnek hazánkban, és rajongóiknak élményt hoznak.

„Hiteles és izgalmas újságot szeretnék csinálni – fogalmazott új munkahelye kapcsán Gazda Albert. – Elődeim jó munkát végeztek, nem véletlenül tart ott az Origo, ahol. A csapat felkészült, együtt van, az a dolgunk, hogy fokozzuk a tempót, okos és színes tartalommal járjunk gyarapodó olvasótáborunk kedvében.”

Vaszily Miklós, az Origo vezérigazgatója pedig kiemelte, hogy tulajdonosi elvárás a hírportál piacvezető pozíciójának megerősítése, s bízik abban, hogy az új főszerkesztő új színt hoz a portál tartalmaiba.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Még a helyi hatóságoknak is jóvá kell hagynia a Planet TV felvásárlását.

A korábban Amerikában futó Whopper Detour-kampány mutációja tűnt fel a finneknél.

A távolságtartás ellenére fesztiválélményt ígérnek a szervezők.

2020 első félévének legnézetettebb sorozata a Westworld volt a felületen. Június hónapban a Nagy Katalin - A kezdetek volt az élen.

Meghívásos tenderen választották ki az ügynökséget.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.