hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gács Róbert szerint Craft Award o muerte!

Idén is lesz produkciós versenyünk, a Craft Award. Megkérdeztünk néhány zsűritagot. Íme Gács Róbert, az Allison kreatívigazgatójának válaszai.    

hirdetés

Gács Róbert (fotó: Egyed Péter)
Gács Róbert (fotó: Egyed Péter)

Hogyan változott a reklámok produkciós színvonala az elmúlt években?
Magyarországon három dolog fejlődik töretlenül: a közbringarendszer, Biró Lajos rántott húsa valamint a reklámok produkciós színvonala.

Mennyire képes a reklámgyártási ipar nemzetközi színvonalú munkára?
Meggyőződésem, hogy a magyar reklámgyártási ipar pótselejtező nélkül kvalifikálná magát a Reklámgyártási Ipar Európa Bajnokság 24-es mezőnyébe.

Mit gondolsz a Craft Award mennyire járulhat hozzá a produkciós munka általános színvonalának az erősödéséhez?
Ha a Craft Awardnak sikerülne belobbiznia magát az M+listára, akkor végre mindenki ráébredne, hogy Craft Award "o muerte" (vagy halál)!

Milyen munkákat vársz az idei versenyen?
Felgyorsult szívverést, szaporább légzést és enyhe bőrpírt okozókat.

Milyen szempontok szerint értékeled majd a leadott munkákat?
Lsd. az előző válaszom, ugyanakkor természetesen mindenkor szem előtt tartom a Craft Award versenykiírásban található leírást, mely zsinórmértékként szolgál az elbírálás szabályait illetően.

A Craft Award a Kreatív produkciós versenye. A versenyre még lehet nevezni, tudjon meg mindent itt!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés