hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fura buliba visz a Zwack ginjének kampányvideója

A Doupla reklámügynökség készítette a teljes brandinget.

hirdetés

Ginitalt dob piacra a Zwack: a Kalumba a hivatalos kommunikáció szerint 17 féle madagaszkári fűszer- és gyógynövény felhasználásával készül, továbbá tölgyfahordóban, aszalt fügén érlelik.

"A termék idei bevezetését közel 2 éves közös kreatív munka előzte meg" - írja a kampánybejelentő közlemény a Zwack és a Doupla reklámügynökség együttműködéséről, illetve 360 fokos stratégiájáról.Az ügynökség feladata volt a teljes branding, a csomagolás megtervezése, ezzel párhuzamosan pedig a teljes ATL kampány (TVC + outdoor), BTL / POS elemek kivitelezése, és a márka digitális és social media-felületein való kommunikáció.

"Az ital különleges tulajdonságai miatt a Kalumba világában központi helyet kapott a felfedezői attitűd és az új élmények keresése a kitaposott ösvény helyett" - írják.

Lőrincz Attila ügynökségi kreatívigazgató szerint az volt a céljuk, hogy egy olyan történetet meséljenek el, ami "végre egyszer bárkivel megtörténhet: nagyon nagyon izgalmas, ennek ellenére életszerű". Impulzív világot szerettek volna teremteni, lenyűgöző környezetben bemutatni a terméket, kalandozásra ösztönözni a fogyasztót, és ezáltal kiemelkedni a reklámzajból. Honlap is készült a kampányhoz, itt tekinthető meg.

Lent látható a film rövid, majd hosszabb verziója, illetve a werkfilm.

Érdekesség: a forgatás tavaly szeptember közepén volt Hűvösvölgyben, és az éjszakai forgatás során mínusz fokokban kellett megidéznie a stábnak Madagaszkár egzotikus világát.

De most már ideje elmerülni a kalandban!

Alkotók listája

Megbízói oldal
Megbízó: Zwack Unicum Nyrt.
Marketingigazgató: Palcsó Sára
Brand manager: Szabó Diána

Ügynökségek
Reklámügynökség (atl, btl, digitális, stb.): DOUPLA
Kreatívigazgató: Lőrincz Attila
Art director: Szabó Fruzsina
Szövegíró: Fejér Etelka
Lead Account: Habik Anna
Account: Tóth Gergő

Médiaügynökség: Wavemaker

Produkció
Produkciós cég: Umbrella
Producer: Vásony Barbara / Angyal Gergő
Rendező: Miki357
Operatőr: Garai Gábor

Utómunka
Utómunka producer: Vajda Viktor
Vágó: Szabó Dániel
Colorist: Gaál Lacó
VFX: Haraszti Battore
Zene: Genser András

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Property Market meghívásos tenderén három ügynökség indult, a két körös kiválasztási folyamat végén pedig a Black Page Consulting nyert.

Mint kiderült, a kiadóvállalat fiókjait azért zárolta a Facebook mert egyikük megsértette a reklámszabályzatot.

A kerek évfordulót a cég új imázsvideóval ünnepli, amiben van szalámieső, rugózó párizsi és kiderül, milyen belülről egy rakott krumpli. A kampánybejelentőt itt olvashatod.

Pintér Dániel Gergő, a Media 2.0 alapítója, az MTA SZTAKI kommunikációs vezetőjét választotta a taggyűlés.

Az eseményen a reklámszakma több mint 500 képviselője volt jelen.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés