hirdetés
hirdetés
hirdetés

Friderikusz Simicska rádiójánál folytatja

Január 21-én kezdődik a műsora a Music FM-en.

hirdetés

A Music FM egy Facebook-posztban jelentette be, hogy január 21-tól Friderikusz Sándor vezet náluk műsort, minderre a 24.hu figyelt fel. A műsor vasárnaponként fog menni.

Friderikusznak 2016 óta nincs műsora, abban az évben távozott a Tv2-től, illetve aztán az ATV-től is. Az előbbitől politikai okokra hivatkozva, utóbbitól pedig azért, mert "könnyedebb műsort" szerettek volna tőle.

A Music FM, emlékeztet rá a 24, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, és az ötödik leghallgatottabb budapesti rádiónak számít 179 ezres elérésével a 15 év feletti korosztályban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Oroszországban posztolták ki: aki teherbe esik egy vb-sztártól, pénzt és élete végéig ingyen Whoppert kap.

Nincs magyar munka az utolsó shortlisteken. Még két Young Lions csapatot lehet figyelni.

A Big Bang Media lett a közösségimédia-ügynökség új partnere.

Film, PR, Craft, Media és Social kategóriákban sincs shortlistesünk. Még a Young Lions magyar versenyzőinek és egy TCR-nek lehet szorítani.

Az ősszel érkező 3. évad első előzetesét ezúttal is a többszörös Promax-díjas Varsics Péter rendezte.

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés
hirdetés