hirdetés
hirdetés
hirdetés

Free SZFE pólóban vette át Nagy Ervin a Televíziós Újságírók Díját

Till Attila és Nagy Ervin is megemlékezett az SZFE-ügyről a díjátadón.

hirdetés

Idén több szempontból is különleges volt a Televíziós Újságírók Díjának átadója a Budapest Music Centerben- a szervezők bevállalták, hogy nem virtuálisan, hanem előben tartják meg a rendezvényt (bár bő fél évet csúsztattak az eredeti, márciusi céldátumhoz képest) de ettől is különlegesebb volt azért, mert az aktuálpoilitka is beszivárgott a díjátadóra. A 24.hu szerint a díjakat átvevők közül is többen, köztük Till Attila és Nagy Ervin is szóba hozták a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül kialakult helyzetet, Nagy Ervin  „Free SZFE” feliratú pólóban is lépett színpadra, csakúgy, mint az egyik díjátadó, Varga Attila Sixx, aki a szavazás idején még az Index újságírója volt.

A közönség maszkban ülte végig a rendezvényt, elmaradtak a kézfogások is, sőt, a 24 szerint Anger Zsolt, akit A Tanárban nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplőnek választottak, még le is fertőtlenítette a díjat.

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén tizenkét kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású showműsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb gasztro realityt, a legjobb a talkshow-t, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, valamint a legjobb mellékszereplőt. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át. 

A díjakat az alábbi kategóriákban a következő produkciók és személyek kapták: 

Legjobb nagyszabású show-műsor: X-Faktor (RTL Klub)

Legjobb vetélkedő: Exatlon Hungary (TV2)

Legjobb reality: Cápák között (RTL Klub)

Legjobb gasztro reality: Gasztroangyal (Duna)

Legjobb talkshow: Lakástalkshow (Sony Max)

Legjobb zsűritag: ByeAlex (X-Faktor)

Legjobb női műsorvezető: Ördög Nóra (TV2)

Legjobb férfi műsorvezető: Till Attila (TV2)

Legjobb sorozat: A mi kis falunk (RTL Klub)

Legjobb mellékszereplő: Anger Zsolt (A Tanár)

Legjobb színésznő: Balsai Móni (Alvilág)

Legjobb színész: Nagy Ervin (A Tanár)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A fókusz a pénzügyek kényelmes intézésére irányul. 

Erre jutott a Budapest Design Week, mely idén a körforgásos gazdaság témáját járta körül.

Az új országimázs kampány már a fiktív karakter szavajárására épít.

A Mito saját kirándulásaira szokott pólókat tervezni, de mivel idén a túra a járvány miatt elmarad, az ügynökség inkább nosztalgiázik.

A cég iskolákba is elviszi a védekezés nélküli szex kockázataira figyelmeztető kampányát.

Online eredményhirdetés: október 28., 10:00, a storeinsider.hu oldalunkon!

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés