hirdetés
hirdetés
hirdetés

Főszerkesztőt keres a Népszabadság

Július 1-jétől megbízott főszerkesztőként Tóth Levente irányítja a Népszabadság szerkesztőségét, miután Vörös T. Károly főszerkesztő szerződése június 30-án lejár. Lesz főszerkesztői-pályázat. 

hirdetés

A Népszabadság múlt pénteki közgyűlése  július 1-jétől ideiglenesen Tóth Levente jelenlegi főszerkesztő-helyettest bízta meg a főszerkesztői feladatok ellátásával. Vörös T. Károly jelenlegi főszerkesztő határozott időre szóló szerződése június 30-án lejár. Tóth Levente megbízatása a Népszabadság új főszerkesztőjének munkába állásáig tart, akit a kiadóvállalat pályázaton fog kiválasztani.

Vörös T. Károly újságírói munkáját 1975. november 7-én kezdte a Kritika című folyóiratnál, ahol több pozíció után főszerkesztő-helyettesként dolgozott. 1987-ben csatlakozott a Népszabadság szerkesztőségéhez és 1990-től kezdve a Népszabadság kulturális rovatát majd a társadalompolitika és kultúra rovatot vezette. A lapot főszerkesztőként 2004. február 11-e óta irányítja.

Tóth Levente

Tóth Levente húszéves kora óta foglalkozik újságírással. Pályáját a Népszabadságnál kezdte, majd dolgozott a Világgazdaságnál, a Figyelőnél és a Napi Gazdaságnál. 2002-ben visszatért a Népszabadsághoz, amelynek gazdasági rovatát vezette 2010 elejéig. Ekkortól a Népszabadság főszerkesztő-helyettesévé nevezték ki.

Mihók Attila a Népszabadság és egyben a Ringier vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a felügyelőbizottság következő, július 21-i ülésén döntenek a pályázat részleteiről.

Tóth Leventét már a szerkesztőség megkérdezése nélkül nevezte ki a többségi tulajdonos Ringier, mivel a cég alapszabálya szerint tavaly az aranyrészvényeket birtokló szerkesztőség még a főszerkesztő kinevezésének vétójogát is elvesztette, miután 2008 óta három egymást követő évben az veszteséges volt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelésre, szolidaritásra és változásra hív a  #TheShowMustBePaused kezdeményezés a június 2-i Blackout Tuesday részeként.

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

A szlovén kreatívipari rendezvényt 2021 őszére tolják. 

Milyen volt Orbán első, amerikai útja? Egy holland újságíró emlékezett vissza több útitársával együtt a közösen töltött napokra.

Omar Jimenez jogszerűen tudósított az összecsapások helyszínéről

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés