hirdetés
hirdetés
hirdetés

Formálódik a Zoom.hu szerkesztősége

A 24.hu-n jelent meg egy 21 emberből álló lista.

hirdetés

A Zoom.hu hírportál eredetileg 2008-ban indult, egy évre rá azonban be is zárt. Tarjányi Péter tulajdonos most újraindítja a lapot, melynek főszerkesztője Zappe Gábor, a Velvet egykori főszerkesztője, írtuk korábban. A Zoom.hu-t 30-35 fős szerkesztőséggel képzeli el Tarjányi, a munkaerő-toborzásban Murányi András, a Népszabadság utolsó főszerkesztője is részt vesz, illetve ő lesz az oldal hírigazgatója is.

A 24.hu-n most megjelent cikkből kiderül a híroldal több alkalmazottjának a neve, köztük az Indexet korábban működtető CEMP csoporttól és az Origótól is jönnek munkatársak.

A gazdasági szekciót Vitéz F. Ibolya (korábban Világgazdaság, HVG), a szórakoztatót Marczisovszky Márton (korábban Port.hu) viszi majd. Az Origótól Vajda Judit, Szirmák Erik, Grimm Balázs és Serdült Viktória jönnek. A CEMP csoporttól Pintér Luca, Juhász Edina, Csepregi János Botond, Papp Zsolt Sándor és Fekő Ádám érkeznek, illetve Szabó Zsolt is, ő a kereskedelmi területet vezeti majd. További munkatársak: Biró Péter István, Ábrahám Ambrus, Sereg András, Liebig Zsolt, Barsi Zoltán, illetve Fekete Gy. Attila, aki a tényfeltáró munkákért fele majd. A lapigazgató Szegő Péter lesz (korábban Propeller, közmédia, Mediaworks).

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés
hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.