hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fonyó tulajdonostárs lett a Publimontban

Nyerges tulajdonrésze zsugorodott, Fonyó Károlyé 15 százalékos lett Simicska cégében, írja a HVG.

hirdetés

"Az óriásplakátok és járművek reklámfelületeit értékesítő Publimont Hirdetésszervező Kft.-ben is Simicska Lajos üzlettársa lett Fonyó Károly" - írja a HVG nyomtatott kiadása.

Fonyó év elején lett Simicska Lajos cégének ügyvezetője, írtuk korábban. A Publimont 2016-os árbevétele 4,17 milliárd forint volt, és 431 millió forintos adózott eredményt produkált. Orbán és Simicska összeveszése előtt, 2014-ben ezek a számok 8,28 milliárd és 3 milliárd voltak. Fonyó Károly korábban a Metropol tulajdonosa is volt.

Fonyó részesedése a Publimontban ezzel 15 százalékos, míg Nyerges Zsolté 10 százalékosra csökkent. A HVG hozzáteszi, hogy Fonyó tulajdonostárs abban a cégben is (Hung-Ister, részben szintén Simicska érdekeltsége), amelyről nemrég derül ki, hogy az Orbán-Simicska viszony ellenére megbízást kapott a Szerencsjáték Zrt.-től.

Puskár Krisztián
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés