hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fodor Zsóka a takarítók vezéreként tér vissza

Először forgatott reklámfilmet a Rendi.hu takarító-startup. A kampány két hónapig fut majd.

hirdetés

A Rendi.hu egy magyar online takarító-közvetítő platform, 2015 óta van jelen a piacon, ám most forgatott először reklámot. Ráadásul nem csak egyet, és nem is akármilyeneket: Fodor Zsóka szórakoztat bennük.

Egyelőre két videó nyilvános, Fodor az egyikben pszichológusként, a másikban régivágású maffiavezérként áll a takarítótoborzás élére. Fodor Zsóka leghíresebb szerepe a Barátok köztben volt, ő alakította Magdi anyust, aki takarított. 2009-ben a karakter halálos balesetet szenvedett a lépcsőn, bár tavaly felreppent a hír, hogy szellemként térhet vissza a sorozatba.

A Rendi.hu több videót is forgatott Fodorral a főszerepben, ezeket a következő hetekben lehet majd látni. A filmek gyártásával a Pixel Filmet bízták meg.

A Rendi Budapest mellett Debrecenben, Győrben, Szegeden és Pécsen közvetít takarítókat magánlakások és irodák számára. A startup sharing economy rendszerben működik, azaz a weboldalon keresztül érkezik a rendelés az ügyfelektől, majd a takarítók alvállalkozóként látják el a munkát. A mostani kampány célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a vállalatnál mennyire szigorú előírásoknak kell megfelelni, ha valaki takarítóként szeretne náluk munkát vállalni.

“Az volt a célunk, hogy egy olyan kampányt hozzunk létre, amellyel egyszerre szólunk a potenciális megrendelőinkhez, de a lehetséges alvállalkozóinkat, vagyis a takarítóinkat is megismertetjük a márkával. Amellett, hogy egy komoly témáról, a kiválasztásról beszélünk, mindenképpen szerettük volna szórakoztató módon bemutatni magunkat. Ehhez kerestünk egy olyan autentikus személyt, akit mindenki ismer és szeret, és személyét a takarítással is társítják, így találtuk meg Fodor Zsókát” - mondta el Csillik Timur, a Rendi.hu alapítója.

A kampány a filmek megjelenése mellett közösségi média és PR eszközökkel is kiegészül a következő két hónapban. Négy epizód lesz, ebből látható most a lenti kettő, valamint az egyiknek egy rövidebb verziója is. A kisefilmek alatt az alkotók listája látható.Alkotók listája

Megbízó - Rendi.hu:
● Csillik Timur, CEO
● Hámori Zsófia, marketing manager

Stáblista:
● Sztori: Tokay Péter
● Rendezte: Tokay Péter
● Fényképezte: Szőke János
● Gyártásvezető: Székely Ágnes
● Világosító: PBL
● Hangmérnök: Szabó Gábor
● Vágta, fényelte: Tokay Péter
● PR: Antik Dalma

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A kutatócég a közösségi médiás események, vásárlói vélemények feltérképezésében segít.

Az egyszázalékos kampány „Együtt lehetséges!" szlogen alatt fut

Július 15-ig várják a nevezéseket. Négy új kategóriát is indítanak.

Autós, bokszos, hír- és műkereskedő portál is a sales house-hoz került.

Tenderen választották ki őket a borshow szervezői.

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés