hirdetés
hirdetés
hirdetés

Flash Award néven szakmai díjat indít a rendezvényszervezők szövetsége

Első alkalommal hirdeti meg a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) a rendezvényszervezői- és szolgáltatói szektor új szakmai díját, a Flash Awardot – közölte a szövetség a Kreatívval. A verseny pályázati időszaka február 10-én indul.

hirdetés

A MaReSz által bevezetett díjazási rendszer célja, hogy bemutassa mennyi izgalmas, előremutató rendezvény, vagy rendezvénymegoldás létezik, melyet magyar szolgáltatók hoztak létre, továbbá, hogy összekösse a turisztikai és a kommunikációs szakmát egymás projektjeinek megismerésével, illetve hogy a magyar rendezvényszakmát nemzetközi porondra emelje.

A 2020-as versenyre a jelentkezők összesen 6 különböző kategóriában adhatnak le pályázatot a 2019-es rendezvényeikkel, melyeket szakmai zsűri bírál el. A versenyen a rendezvényszervező és -szolgáltató cégek szakemberei mutathatják meg legjobb munkáikat.

Kategóriák
  • az Év eseménye,
  • az Év rendezvényhelyszíne,
  • az Év catering szolgáltatása,
  • az Év stand/ event design kivitelezése,
  • az Év technikai rendezvényszolgáltatása,
  • az Év egyéb kiegészítő rendezvényszolgáltatása

A fent említett díjak mellett a különdíj kategóriák között Flashback néven átadják a MaReSz eddig is létező életműdíját, a MaReSz díjat, mely felterjesztéses alapon ítélhető oda példamutató, rendezvényszervező szakmáért folytatott kiemelkedő munkásságért. Újdonságként bekerült az előremutató megoldásokat, ötleteket támogató Fresh - Innovációs Különdíj is a palettába.

A verseny tisztaságának érdekében, a pályázatok elbírálását egy független szakmai zsűri végzi, komplex és átfogó szempontok alapján. A pályázatok értékelésénél figyelembe veszik – kategóriánként eltérő mértékben – a kreativitást, a kommunikációs célok megvalósulását, a kivitelezést, a rendezvény komplexitását.

A nevezési lehetőség nemcsak MaReSz tagok számára nyitott, a tágabb rendezvényszakmából bárki, bármelyik kategóriában bármennyi rendezvény fókuszú projekttel benevezhet a versenybe. A pályázat 2020. február 10-én nyílik meg.

A versenyről bővebb információk annak oldalán találhatók, vagy a lenti képre kattintva.

Kérdés esetén a MaReSz Titkársága és a Flash Award rendezvény managere, Zsigmond Eszter áll rendelkezésre az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emailcímen.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés