hirdetés
hirdetés
hirdetés

Flash Award néven szakmai díjat indít a rendezvényszervezők szövetsége

Első alkalommal hirdeti meg a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) a rendezvényszervezői- és szolgáltatói szektor új szakmai díját, a Flash Awardot – közölte a szövetség a Kreatívval. A verseny pályázati időszaka február 10-én indul.

hirdetés

A MaReSz által bevezetett díjazási rendszer célja, hogy bemutassa mennyi izgalmas, előremutató rendezvény, vagy rendezvénymegoldás létezik, melyet magyar szolgáltatók hoztak létre, továbbá, hogy összekösse a turisztikai és a kommunikációs szakmát egymás projektjeinek megismerésével, illetve hogy a magyar rendezvényszakmát nemzetközi porondra emelje.

A 2020-as versenyre a jelentkezők összesen 6 különböző kategóriában adhatnak le pályázatot a 2019-es rendezvényeikkel, melyeket szakmai zsűri bírál el. A versenyen a rendezvényszervező és -szolgáltató cégek szakemberei mutathatják meg legjobb munkáikat.

Kategóriák
  • az Év eseménye,
  • az Év rendezvényhelyszíne,
  • az Év catering szolgáltatása,
  • az Év stand/ event design kivitelezése,
  • az Év technikai rendezvényszolgáltatása,
  • az Év egyéb kiegészítő rendezvényszolgáltatása

A fent említett díjak mellett a különdíj kategóriák között Flashback néven átadják a MaReSz eddig is létező életműdíját, a MaReSz díjat, mely felterjesztéses alapon ítélhető oda példamutató, rendezvényszervező szakmáért folytatott kiemelkedő munkásságért. Újdonságként bekerült az előremutató megoldásokat, ötleteket támogató Fresh - Innovációs Különdíj is a palettába.

A verseny tisztaságának érdekében, a pályázatok elbírálását egy független szakmai zsűri végzi, komplex és átfogó szempontok alapján. A pályázatok értékelésénél figyelembe veszik – kategóriánként eltérő mértékben – a kreativitást, a kommunikációs célok megvalósulását, a kivitelezést, a rendezvény komplexitását.

A nevezési lehetőség nemcsak MaReSz tagok számára nyitott, a tágabb rendezvényszakmából bárki, bármelyik kategóriában bármennyi rendezvény fókuszú projekttel benevezhet a versenybe. A pályázat 2020. február 10-én nyílik meg.

A versenyről bővebb információk annak oldalán találhatók, vagy a lenti képre kattintva.

Kérdés esetén a MaReSz Titkársága és a Flash Award rendezvény managere, Zsigmond Eszter áll rendelkezésre az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emailcímen.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az új megállapodás értelmében a csatorna marad a Tour de France és a Vuelta otthona is.

Néhány üzletben már nem kell többször a papírtörlőt kérni a pultnál.

A teljes kampányköltés fele a milliárdos demokrata elnökjelölt-aspiránstól származik. A jelöltek összesen 6,5 milliárd dollárt is elkölthetnek a Kantar szerint.

Ezúttal is a Budapest Music Center lesz a gála helyszíne.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés