hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmpályázat a képzeletről

A Képzelet ereje címmel hirdet közös filmpályázatot a Budapest Film és a TEDxDanubia. A versenyre legfeljebb két perc hosszúságú alkotásokat várnak.

hirdetés

Március 25-én az Uránia Filmszínházban kerül sor a harmadik TEDxDanubia konferenciára, amelynek témája a képzelet ereje lesz. „Célunk, hogy felfedezzük és megtapasztaljuk a képzelet erejét, hogy választ találjunk arra, mi is a képzelet, hogyan működik, miért olyan fontos és értékes számunkra” – nyilatkozta a konferencia kapcsán Mányai Csaba, a TEDxDanubia főszervezője. A rendezvény fő témájához kapcsolódva, hasonló címen a szervezők a Budapest Filmmel együttműködésben filmesek számára hirdetnek pályázatot – műfaji kötöttségek nélkül.

A versenyre elsősorban olyan filmes alkotásokat várnak, amelyek viccesek, elgondolkodtatóak vagy látványosak, részben vagy egészében kapcsolódnak a konferencia témájához, és maximum két perc hosszúságúak. A beküldött alkotások közül a Budapest Film által felkért szakmai zsűri választja ki a szakmai díj győztesét, a közönségdíj pedig azé a pályázóé lesz, akinek filmjét legtöbben „lájkolják” a pályázat számára létrehozott YouTube-csatornán. A videómegosztón március 11-én teszik közzé a filmeket, amelyeket március 17-éig lehet „lájkolni”.

Mindkét kategória győztese ingyenesen vehet részt a március 25-ei TEDxDanubia konferencián, filmjeik pedig egy hónapon keresztül a Budapest Film mozielőadásainak kísérőfilmjei lesznek. A két győztes alkotás közül az egyiket a TEDxDanubia szervezőinek döntése alapján a konferencián is levetítik.

A filmeket a szervezők március 10-éig várják a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, az eredményhirdetés március 18-án lesz.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A digitális divízió vezetője Hegyi András, a projektmenedzsmenti feladatokat Both Zsuzsanna viszi.

10 éves lett ugyanis a mára legendássá vált, Isaiah Mustafa főszereplésével készült reklám.

Kiadók helyett egy szakértői csapat döntött a 20-as listáról, amelyből majd a győztest is kiválasztják.

A zsúfoltnak és zajosnak ígérkező 2020-as évben a lap szerint még fontosabb lesz a megbízható hírforrás.

Hagyományos sportreklámnak indul, de jön a csavar.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

GYÓGYKOMM március 12-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés