hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmpályázat 35 év alattiaknak

Második alkalommal hirdetett drogprevenciós kisfilm-készítő versenyt az Életrevaló Egyesület. A 35 év alattiak május 10-ig nevezhetnek. 

hirdetés

Az Életrevaló Egyesület második alkalommal írt ki drogprevenciós kisfilm-készítő versenyt fiatalok számára. A 35 éven aluliak két kategóriában pályázhatnak: ötperces és 40 másodperces filmekkel.

A kiírók fiataloknak szóló filmeket várnak, melyek hatásosan fogalmazzák meg a legális drogoktól és az illegális kábítószerektől való teljes függetlenség megtartásának igényét és lehetséges útjait.

A beküldött filmekben műfaji megkötés nincs, a szervezők várnak animációt, bábfilmet, rajzfilmet, gyurmafilmet vagy dokumentumfilmet, amelyek készülhetnek akár mobiltelefonnal is.

A leadási határidő 2011. május 10-e, a pályázók nevezési szándékukat az egyesület This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. jelezhetik, ezután pedig kapnak egy nevezési lapot.

Az elkészült filmet a lehető legjobb minőségben DVD-n postai úton a nevezési lappal együtt várja az Életrevaló Egyesület.

A filmeket május 10-től feltöltik a Videa oldalán található Életrevaló csatornába, valamint az egyesület honlapjára.

A pályázatokat héttagú szakmai zsűri értékeli 2011. május 20-ig, a díjkiosztó nyáron lesz. A legjobb filmekből DVD összeállítás készül.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Vodafone Magyarország júliustól az ügyfélszolgálatos kollégái számára is lehetőséget biztosít a folyamatos távmunkára.

Tisztességtelen módon reklámozták a Black Friday-es akciókat. 

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) ötödik alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot az idei év elején. 

Az EY nemzetközi felmérése szerint a fogyasztók szorongása a korlátozások feloldása után is megmaradt.

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

hirdetés
hirdetés

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.