hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmpályázat 35 év alattiaknak

Második alkalommal hirdetett drogprevenciós kisfilm-készítő versenyt az Életrevaló Egyesület. A 35 év alattiak május 10-ig nevezhetnek. 

hirdetés

Az Életrevaló Egyesület második alkalommal írt ki drogprevenciós kisfilm-készítő versenyt fiatalok számára. A 35 éven aluliak két kategóriában pályázhatnak: ötperces és 40 másodperces filmekkel.

A kiírók fiataloknak szóló filmeket várnak, melyek hatásosan fogalmazzák meg a legális drogoktól és az illegális kábítószerektől való teljes függetlenség megtartásának igényét és lehetséges útjait.

A beküldött filmekben műfaji megkötés nincs, a szervezők várnak animációt, bábfilmet, rajzfilmet, gyurmafilmet vagy dokumentumfilmet, amelyek készülhetnek akár mobiltelefonnal is.

A leadási határidő 2011. május 10-e, a pályázók nevezési szándékukat az egyesület This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. jelezhetik, ezután pedig kapnak egy nevezési lapot.

Az elkészült filmet a lehető legjobb minőségben DVD-n postai úton a nevezési lappal együtt várja az Életrevaló Egyesület.

A filmeket május 10-től feltöltik a Videa oldalán található Életrevaló csatornába, valamint az egyesület honlapjára.

A pályázatokat héttagú szakmai zsűri értékeli 2011. május 20-ig, a díjkiosztó nyáron lesz. A legjobb filmekből DVD összeállítás készül.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A szezon eddigi legváratlanabb ünnepi szpotját szállította a norvég posta.

A #KoccintsAszuval kampány idei célja, hogy ne csak édes, hanem sós fogások mellé is kerüljön aszú a poharakba.

 A Heineken Hungária emellett a jövő évi foci-Eb partnere is lesz.

Ezzel promózzák a márka új, ingatlan-üzletágát. Az Umbrella végezte a kampány gyártását.

A lap szerzője prostituáltakhoz hasonlítja a drageket.

hirdetés
hirdetés

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Meghosszabbított nevezési határidő: 2019.12.06.