hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmbemutatós partin jártunk

A New Age Advertising, Cinema Lovers Club eseménysorozatának márciusi zártkörű vetítésére hívott minket ügyfeleivel, partnereivel együtt az Allee-ba.

hirdetés

Cinema Lovers Club zártkörű vetítésére hívott minket a New Age Advertising ügyfeleivel, partnereivel együtt az Allee-ba március 24-én. A Lázadó amerikai akció sci-fit néztük, nem sokkal a magyarországi bemutató után.

A vetítés előtt gyümölcsökkel és finom falatokkal láttak vendégül, majd a moziélményhez popcorn, kóla és Réz András kritikája járt. Közben sok szakmabelivel találkoztunk, akiket le is fotóztunk:

A New Age Advertising csapata: Czapári-Kiss Mónika sales- és marketingmenedzser, Kiss Zsuzsanna media sales country menedzsere, Réz András filmesztéta, Surman Domonkos media sales menedzser és Dovák Zsuzsanna media sales menedzser
További képekért kattintson!

Antalfi Anikó, szerkesztő, szórakozás rovat
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés