hirdetés
hirdetés
hirdetés

Golden Drum

Film shortlist - a magyaroknak nem kell tovább izgulniuk

Egyetlen magyar televíziós szpot sem szerepel a portorozsi reklámverseny döntőjében. A Golden Drum reklámfesztivál legrangosabb kategóriájában 63 televíziós szpot jutott a shortlistre. A győzteseket az október 19-i díjátadó gálán hirdetik ki.
hirdetés
A 63-as listán a román ügynökségek neve szerepelt leggyakrabban a közép-kelet-európai régióból, de nem sokkal maradtak le a csehek és a lengyelek sem. A románok nyolc tévés szpottal esélyesek díjra, míg a cseh és lengyel ügynökségek összesen hét-hét munkával szerepelnek a legjobbak között. A román ügynökségek közül a díjra esélyes a Starlink Creative Services, a Publicis, a GMP Advertising, az Ogilvy & Mather és a BV McCann Erickson. Ez utóbbi ügynökség az előző évben is jól teljesített, mint a legtöbb pontot szerző ügynökség, megnyerték a Golden Rose díjat. 

A régióból Horvátország, Szlovénia, Szlovákia és Szerbia egy-egy reklámfilmmel képviselteti magát a shortlisten. A magyar ügynökségeknek a tavalyihoz hasonlóan idén sem kell tovább izgulniuk a versenyen.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy digitális eseménysorozattal kötik össze a debreceni és budapesti dolgozókat. 

A Vertical Cinema címet kapó film egy dublőrről szól, aki krimiben, kalandfilmben és musicalben is megállja a helyét.

Hosszú távon minden második ember fogyasztási szokásait átalakítja az egészségügyi vészhelyzet világszerte – derül ki az EY több mint 14 ezer fős nemzetközi kutatásából.

A Médiaunió minden évben kiválaszt egy kiemelkedő társadalmi ügyet, amely kapcsán egy kommunikációs kampány segítségével aktivizálja az embereket, oly módon, hogy mérhető különbséget érjen el a magyar társadalomban. 

A zeneiparhoz hasonló mentőcsomagért is lobbiznak a rendezvényesek. 

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés