hirdetés
hirdetés
hirdetés

Figyelő: döntöttek az utódlásról

November 15-ével távozott a Sanoma Budapesttől Bálint Viktor, aki a Figyelő-csoport és az Fn.hu lapigazgatója volt. Utódjául két szakembert neveztek ki.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Kreatív Online a Figyelő eladásáról szóló hírben arról számolt be, hogy a kiadótól távozik Bálint Viktor, aki a Sanoma Budapestnél a Figyelő-csoport és az Fn.hu lapigazgatójaként dolgozott. A vállalat közleményben tudatta, hogy a szakember november 15-én távozott posztjáról. Ennek hátterében az áll, hogy Bálint Viktor a Figyelő-csoport értékesítését más formában képzelte el mint a kiadó, ezért – a felkérés ellenére - nem kívánta végigkísérni a folyamatot.

Nagy Gergely
A Sanoma Budapest időközben döntött az utódlásról: az Fn.hu-t Nagy Gergely lapigazgató irányítja a jövőben, a Figyelő-csoport pedig Nyomárkay Kázmér lapigazgató felügyelete alá került.

Nagy Gergely 2001 és 2005 között a Vezess.hu szerkesztőjeként dolgozott, ezután 2008-ig főszerkesztője volt az oldalnak, csakúgy, mint a Technet.hu és a Mobilport.hu termékeknek. Két évvel ezelőtt nevezték ki lapigazgatónak, az autós portfolió ((Vezess.hu, Autómagazin, Autó és Stílus) mellett a Startlap, a Hír24, valamint a Hotdog tartoznak hozzá. A szakember a Házipatika-csoport integrációjáért volt felelős 2010 augusztusáig.

Nyomárkay Kázmér
Nyomárkay Kázmér 1998-ban csatlakozott a Sanoma Budapest egyik elődjéhez, a Figyelő Rt.-hez. Előbb a Figyelő rovatvezetőjeként, majd 2001-től a cégcsoporton belül kiadvány-igazgatóként tevékenykedett. 2004 óta dolgozik lapigazgatóként a Sanoma Budapestnél: a SzínesRTV, a Story, a Best magazinok, valamint a StoryOnline és a tv24 termékekért felelős.

Bálint Viktor 2007 óta látta el a Figyelő-csoport (Figyelő, konferenciák, TOP200, Trendek), idén nyár óta pedig az Fn.hu lapigazgatói teendőit. 2009 óta üzletfejlesztéssel is foglalkozott, valamint több, cégcsoporton belüli nemzetközi projektben vett részt. A szakember egy kétéves kitérőtől eltekintve 12 éve kötődik a Figyelőhöz. Kezdetben az üzleti tartalomgyártásban tevékenykedett újságíróként, később rovatvezetőként. Részt vett a FigyelőNet (mai Fn.hu) kifejlesztésében, és annak főszerkesztői teendőit is ellátta 2004-től 2006-ig. Az utóbbi években a tartalmi oldal helyett az üzleti területeket vette át: 2007-től dolgozott lapigazgatóként. Bálint Viktor tervei szerint pár hónapos pihenő után a média világához közel, de továbbra is az üzleti szférában tervezi folytatni pályafutását.

hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés