hirdetés
hirdetés
hirdetés

Premier előtti vetítéssel egybekötött konferenciát rendezett a Carbon

A fesztiváldíjas Egy napot vetítették le a rendező és a producer jelenlétében közel 40 marketinges döntéshozónak.

hirdetés

Meghívásos minikorferenciát és filmvetítést rendezett marketinges döntéshozóknak a Carbon Group Open House-ra. Az eseményen premier előtt vetítették Szilágyi Zsófia Egy nap című cannes-i díjas és frissen Európai filmdíjra jelölt játékfilmjét.

A Carbon Group idén második alkalommal megtarott Open House eseményének fókusztémája a média nőkép és nőábrázolása volt.

A minikonferencián a Carbon Group stratégiai vezetője, Nagy Szandra a médiában tárgyalt nőügyek és a nőket érintő valódi problémák feszültségéről beszélt. Aczél Petra, a Corvinus Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet vezetője Nőkép a médiában címmel tartott előadást. Molnár Zsófia az Unilever Skin and Hair Category menedzsere a nemzetközi Dove márka női önbizalmat szolgáló márkastratégiáját vázolta, Alma Abonyi dizájner, képzőművész pedig bemutatta az általa tervezett Dove inspirálta táskát.

A többszörösen díjazott Egy nap producere, Pataki Ági és a film rendezője, Szilágyi Zsófia is elkísérték alkotásukat az eseményre. A filmben egy háromgyerekes, túlhajszolt anya (Szamosi Zsófia) és családjának szemszögéből mutatják be a hétköznapi valóságot.

Az eseményről készült fotók a képre kattintva nézhetőek végig:

Gosztonyi Csaba, Pataki Ági és Szilágyi Zsófia
Gosztonyi Csaba, Pataki Ági és Szilágyi Zsófia

"Először tártuk még szélesebbre az ügynökség kapuját, fontosnak tartottuk, hogy a szakmai hitvallásunkat minél több marketinges döntéshozó megismerhesse. Az önmagáért való cégprezentációk és a mutatós portfolió kora szerintünk lejárt. A megrendelői oldal megjelent képviselőinek érdeklődése és nyitottsága jó alapot biztosíthat arra, hogy érdemes hasonló találkozókat szervezni, a korszellem pedig megköveteli, hogy olyan határozott álláspontunk legyen, amit a szakma tudomására is hozunk”- mondta Gosztonyi Csaba, a Carbon Group vezetője.

“Az Egy nap megkérdőjelezte azt a rutint, hogy csak abból lehet nagyjátékfilmet csinálni, ami a hétköznapjaink valóságától eltérő. A rendezvénnyel is az volt a célunk, hogy a nőábrázolás témájában tükröt tartsunk saját magunk elé és elgondolkodtassuk a vendégeinket is a saját rutinjukon. Szükséges az önvizsgálat, mert reklámcsinálókként komoly a felelősségünk abban, hogy a társadalom hogyan gondolkodik a kérdésről”- mondta Nagy Szandra a Carbon Group stratégája.

A Carbon Open House eseményt a Carbon megbízói a Törley, a Hungaria Pezsgő, a François és az Intersnack Chio támogatták

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés