hirdetés
hirdetés
hirdetés

Festékgyári tender zajlott

A Poli-Farbe festékgyár meghívásos tenderen választott reklámügynökséget. A nyertes teljes körű reklámkommunikációs szolgáltatásokat fog nyújtani.
hirdetés

Új termékek és egyedi festési megoldások bevezetéséhez keresett meghívásos tenderen reklámügynökséget a magyar tulajdonú festéket gyártó és forgalmazó Poli-Farbe.

A tenderen csak magyar ügynökségek vettek részt, ám a cég nem kívánta megnevezni őket. A győztes a KRQ Communications lett.

A kommunikációs ügynökség feladata lesz a Poli-Farbe televíziós imázs-kampányának megvalósítása, tévészpot gyártása, a print és online kampányok kreatívjainak elkészítése, a médiavásárlás, illetve a vállalat kiemelt rendezvényeinek megszervezése és a pr-kommunikációjának fejlesztése. Az ügynökség nem volt ismeretlen a Poli-Farbe számára, tavaly közösen szerveztek média- és pr-kampányt a Platinum Kid bababarát festék számára, amelynek Gombos Edina televíziós műsorvezető volt a reklámarca.

A KRQ ügyfelei között tudhatja a Poli-Farbén kívül az MBT és a Joya, Joyssy cipőmárkát, a Seikót, a Pumát, a Laicát és a Praktikert. Az ügynökség előszeretettel dolgozik reklámarcokkal, legutóbb például Reviczky Gábor színművészt „csábították vissza” a Praktikerhez, de a festékgyár és Gombos Edina kapcsolatát is szeretnék továbbgondolni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Érdemes megvárni, amíg a szétrobbanó báránylufik is megérkeznek a buliba.

Jávor Benedek, a Klubrádió és a Mérték Médiaelemző Műhely közösen adták be a panaszt.

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

2018 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2018-as Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2019. február 5.

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés
hirdetés