hirdetés
hirdetés
hirdetés

Festékgyári tender zajlott

A Poli-Farbe festékgyár meghívásos tenderen választott reklámügynökséget. A nyertes teljes körű reklámkommunikációs szolgáltatásokat fog nyújtani.
hirdetés

Új termékek és egyedi festési megoldások bevezetéséhez keresett meghívásos tenderen reklámügynökséget a magyar tulajdonú festéket gyártó és forgalmazó Poli-Farbe.

A tenderen csak magyar ügynökségek vettek részt, ám a cég nem kívánta megnevezni őket. A győztes a KRQ Communications lett.

A kommunikációs ügynökség feladata lesz a Poli-Farbe televíziós imázs-kampányának megvalósítása, tévészpot gyártása, a print és online kampányok kreatívjainak elkészítése, a médiavásárlás, illetve a vállalat kiemelt rendezvényeinek megszervezése és a pr-kommunikációjának fejlesztése. Az ügynökség nem volt ismeretlen a Poli-Farbe számára, tavaly közösen szerveztek média- és pr-kampányt a Platinum Kid bababarát festék számára, amelynek Gombos Edina televíziós műsorvezető volt a reklámarca.

A KRQ ügyfelei között tudhatja a Poli-Farbén kívül az MBT és a Joya, Joyssy cipőmárkát, a Seikót, a Pumát, a Laicát és a Praktikert. Az ügynökség előszeretettel dolgozik reklámarcokkal, legutóbb például Reviczky Gábor színművészt „csábították vissza” a Praktikerhez, de a festékgyár és Gombos Edina kapcsolatát is szeretnék továbbgondolni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés