hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felszámolják a Heti Választ kiadó céget is

Ezt a Magyar Hang honlapján jelentette be a szerkesztőség.

hirdetés

"Először az újjáépülésről szóló tervünk talált süket fülekre, aztán a lapkiadó kft. élére augusztus elején kinevezett új cégvezetés a digitális és az online kommunikációs csatornáinkat is bezárta. A bevételi forrásaitól így már teljesen megfosztott cég sem a hitelezők, sem a munkatársak, sem pedig az olvasók felé nem tudja teljesíteni, amit vállalt. A minap kiderült: a társaságot felszámolják" - olvasható a Heti Válasz szerkesztőségének búcsúlevelében, amelyet saját felület híján a szintén megszűnt(etett) Magyar Nemzet egykori csapata által működtetett Magyar Hang honlapján tettek közzé.

A Simicska-médiabirodalomban lezajlott augusztus eleji hatalomátvételkor az is egyértelművé vált, hogy megszűnik a valasz.hu, de az akkor még nem volt legalábbis világos, hogy a korábban leállított nyomtatott lapnak a digitális formája tovább működhet-e, erről csak sejtéseink lehettek. Borókai korábban azt nyilatkozta a Kreatívnak, hogy a csődeljárás ellenére is készül majd digitális lap.

Most kiderült, hogy semmilyen formában nem folytatódhat a Heti Válasz, azaz lényegében a brand is megszűnik. Bár, ahogy írják: hogy ez "időleges vagy végleges, az idő dönti el". 

A teljes levél itt olvasható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Egy korábban visszahúzódóan kommuniláló német multi magyarországi leányával dolgoztak együtt egy évet. 

Nem elveszi a munkát, csak besegít, ha kell. 

Az 1997-ben kiadott, és azóta számtalan folytatást, no meg nemzetközi sikert maga mögött tudó Fallout című videojátékból készít sorozatot az Amazon.

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés