hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felszámolják a Heti Választ kiadó céget is

Ezt a Magyar Hang honlapján jelentette be a szerkesztőség.

hirdetés

"Először az újjáépülésről szóló tervünk talált süket fülekre, aztán a lapkiadó kft. élére augusztus elején kinevezett új cégvezetés a digitális és az online kommunikációs csatornáinkat is bezárta. A bevételi forrásaitól így már teljesen megfosztott cég sem a hitelezők, sem a munkatársak, sem pedig az olvasók felé nem tudja teljesíteni, amit vállalt. A minap kiderült: a társaságot felszámolják" - olvasható a Heti Válasz szerkesztőségének búcsúlevelében, amelyet saját felület híján a szintén megszűnt(etett) Magyar Nemzet egykori csapata által működtetett Magyar Hang honlapján tettek közzé.

A Simicska-médiabirodalomban lezajlott augusztus eleji hatalomátvételkor az is egyértelművé vált, hogy megszűnik a valasz.hu, de az akkor még nem volt legalábbis világos, hogy a korábban leállított nyomtatott lapnak a digitális formája tovább működhet-e, erről csak sejtéseink lehettek. Borókai korábban azt nyilatkozta a Kreatívnak, hogy a csődeljárás ellenére is készül majd digitális lap.

Most kiderült, hogy semmilyen formában nem folytatódhat a Heti Válasz, azaz lényegében a brand is megszűnik. Bár, ahogy írják: hogy ez "időleges vagy végleges, az idő dönti el". 

A teljes levél itt olvasható.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mitte új ügyfelei közt megtalálható a régió egyik legnagyobb aukciósháza, felsőoktatási intézmény, illetve független ingatlantanácsadó cég is. 

A cél a kártyadigitalizációk és a tranzakciók ösztönzése mellett az OTP Bank innovatív arculatának építése volt.

2,3 milliárd forintos veszteséggel zárta 2018-at a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés