hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felfüggesztett börtönt kapott Tarjányi Péter

Az ítélet nem jogerős.

hirdetés

"Különösen nagy kárt okozó csalás miatt kettő év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte elsőfokon Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértőt, a Zoom.hu tulajdonosát múlt hét csütörtökön a Fővárosi Törvényszék" - írja a kormány által finanszírozott Pesti Srácok.

Az ügyészség hétfőn tette ki az erről szóló közleményt, de abban nem szerepeltek nevek. Egy 2010-es ügyről van szó, amelyben 2013-ban emeltek vádat. Tarjányi 2010-ben került a szentesi Petőfi szálloda felújítása miatt elszámolási vitába a Demján-cégcsoporthoz tartozó Arcadom Zrt-vel, amely feljelentette a cégét 440 milliós visszaélés miatt, őrizetbe is vették, de szabadlábon védekezhetett, írja a PS. 

Nem csak Tarjányi, hanem két társa ellen is elsőfokú ítélet született: az egyikük Tarjányihoz hasonlóan két évet, a másik 14 hónap börtönt, de mindegyikükét öt évre felfüggesztették első fokon. Az ítélet nem jogerős.

A PS azt is említi, hogy egy polgári per is volt az ügyben, amit Tarjányi megnyert, és aszerint szerint Demjánéknak kellett fizetniük kártérítést.

Tarjányi a tavaly újraindult Zoom.hu alapítója és tulajdonosa.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Meghívásos tenderen végül a Next9-t választották.

A nemrég önálló sales house-zá alakuló cég a Toprum Barba hívta partnereit. Képgalériával mutatjuk meg, hogy sikerült az este.

A márka új termékeit fiatal művészek értelmezték újra. A nonfiguratív snackdarabkák értelmezésére pedig nyereményjátékot is indított a Cheetos.

A márka kompakt autóval bővíti a portfólióját, amihez a Café és a White Rabbit készítettek bevezető kampányt. A koncepció az „elsőség” volt.

Azzal, hogy a brazil kozmetikai cég egyesül az Avonnal, a világ negyedik legnagyobb teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalatcsoportját hozza létre.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés