hirdetés
hirdetés
hirdetés

Felfüggesztett börtönt kapott Tarjányi Péter

Az ítélet nem jogerős.

hirdetés

"Különösen nagy kárt okozó csalás miatt kettő év, öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte elsőfokon Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértőt, a Zoom.hu tulajdonosát múlt hét csütörtökön a Fővárosi Törvényszék" - írja a kormány által finanszírozott Pesti Srácok.

Az ügyészség hétfőn tette ki az erről szóló közleményt, de abban nem szerepeltek nevek. Egy 2010-es ügyről van szó, amelyben 2013-ban emeltek vádat. Tarjányi 2010-ben került a szentesi Petőfi szálloda felújítása miatt elszámolási vitába a Demján-cégcsoporthoz tartozó Arcadom Zrt-vel, amely feljelentette a cégét 440 milliós visszaélés miatt, őrizetbe is vették, de szabadlábon védekezhetett, írja a PS. 

Nem csak Tarjányi, hanem két társa ellen is elsőfokú ítélet született: az egyikük Tarjányihoz hasonlóan két évet, a másik 14 hónap börtönt, de mindegyikükét öt évre felfüggesztették első fokon. Az ítélet nem jogerős.

A PS azt is említi, hogy egy polgári per is volt az ügyben, amit Tarjányi megnyert, és aszerint szerint Demjánéknak kellett fizetniük kártérítést.

Tarjányi a tavaly újraindult Zoom.hu alapítója és tulajdonosa.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az új műsorrendben kétszer is vetítik a széria aktuális epizódjait.

Idén az Akváriumban rendezik a hazai videoklipek kétnapos szemléjét és szakmai fórumát.

De a fesztivál az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló gyerekek iskolakezdését is támogatja.

A Sundance TV kínálatában tűnik fel a magyar dokusorozat.

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés