hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fél évszázad után nevet vált a Fürge Ujjak

Új névre váltott októberben a Fürge Ujjak. A kiadó 52 év után döntött a megújulásról, a lapban hangsúlyos marad a kötés és horgolás, de ötletet adnak más kreatív munkákhoz is.
hirdetés

Amelie névre keresztelte a Geomédia az elmúlt 52 évben Fürge Ujjak néven megjelenő női magazint. "Hogy Miért pont Amelie? Mert ettől a névtől mindenki mosolyra fakad, főként, ha eszébe jut a francia film bájosan bolondos főszereplője" - írja a Fürge Ujjakról Amelie-re keresztelt lap főszerkesztői beköszöntője.

A kézimunka-magazin 52 év után októberben váltott új névre, az átkeresztelés mellett pedig változott a forma és a tartalom is. Az Amelie-ben továbbra is hangsúlyos marad a kötés és horgolás, de az egyéb kreatív tevékenységek iránt érdeklődők is találnak a lapban ötleteket, valamint bemutatják a hazai divattervezők és iparművészek munkáit is.

A változtatásokkal a kiadó célja a fiatalabb - 25-40 éves - célcsoport elérése.

A Geomédia házon belül készült kampánnyal népszerűsíti az Amelie-t, a kommunikáció a nyomtatott sajtóban, online felületeken, tévében és rádióban fut októbertől, összesen mintegy 50 millió forint értékben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A márka eddig nem volt jelen a közösségi médiában.

A Nielsen számításai szerint csak 2 saját gyártású Netflix-széria van a top tízben. Ráadásul lehet, hogy hamarosan mindkét klasszikust elveszíti a Netflix.

Az előadó az ügynökségeknek is üzent egy friss interjúban.

Simon Balázs rendezése mellett a Freakin' Disco és a FAQ Színház klipje is esélyes a díjra.

A rendezvényügynökség célja, hogy ezzel bekerüljenek az európai vérkeringésbe.

hirdetés
hirdetés

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Díjátadó: május 16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.