hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fejleszt és bővül a Femina.hu

Új rovattal és hirdetési formával jelentkezett a Femina.hu. Középre igazítás, kapuhirdetés, infobélyeg és babarovat az újítások.
hirdetés

A honlap középre igazításával a Femina.hu alkalmassá tette a felületét úgynevezett kapuhirdetések fogadására, valamint bevezették az infobélyeget is. Előbbi sokkal nagyobb felületet és egy speciális formát kínál a hirdetések elhelyezésére, míg az infobélyeg egy oldal jobb alsó sarkán felugró reklámfelület. Ebben egy kis kép és egy rövid link helyezhető el, akár személyre szabottan is.

Az oldal tartalmi újítása a Baba rovat, mely a várandós és kisgyermekes anyukákat szólítja meg. A rovat bevezetésénél alkalmazták először a kapuhirdetési formát.

A rovat célcsoportja azok a 19 és 35 év közötti, közép-, felsőfokú végzettséggel rendelkező,  A és B társadalmi státuszú, városi nők, akik az anyaság bármely időszakában cikkeket, hasznos ötleteket és szolgáltatásokat találhatnak a rovatban.

A cikkeken kívül itt is találhatóak interaktív szolgáltatások: a gólyavárókat kínai nemkalkulátor, a kismamákat a kilenc hónapot végig kísérő naptár, a nagyobb lurkók anyukáit mesetár és letölthető színezők várják.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés