hirdetés
hirdetés
hirdetés

Facebook-videókkal folytatja nemzeti konzultációját a Krétakör

Az alapítvány abban a hat témában kérdez szakértőket a videóiban, amellyel kapcsolatban a legtöbb kérdés érkezett a kampánya során.

hirdetés

Szelfikampányt indított egy hónapja a Krétakör Alapítvány, amelynek az ⋕igazinemzetikonzultacio nevet adta, és amelyben a magyar kormány által indított nemzeti konzultációval párhuzamosan arra kérte az embereket, hogy fogalmazzák meg az őket igazán foglalkoztató társadalmi problémákat, a magyar kormánynak címzett kérdésüket írják fel egy lapra, és készítsenek vele egy szelfit.

"Több mint száz szelfi és kérdés érkezett be hozzánk, amelyekből az látszik, hogy korántsem a civil szervezetek, a menekültek vagy Brüsszel megállítása foglalkoztatja legjobban az embereket" - áll az alapítvány közleményében. "Annál többen voltak viszont kíváncsiak arra, hogy hova tűnnek az EU-s pénzek, miért ilyen magas a korrupció aránya Magyarországon és hogy hogyan határozza meg a szegénység egyre több ember életét" - írják.

A kampányt most hat tematikus videóval folytatják, amelyekben a téma szakértőit kérdezik a beküldött problémákról. Az első két videóban Léderer Sándor, a K-monitor vezetője beszél a korrupció hazai helyzetéről, illetve Scharle Ágota, a Budapest Intézet vezető kutatója a gyermekszegénység növekedését befolyásoló tényezőkről. Ezek a Facebookon tekinthetők meg, mint ahogy a többi videó is a következő napokban.

A sorozat következő négy videójában Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom vezetője beszél a hazai oktatás helyzetéről; Ámon Ada, az Energiaklub elnöke pedig a 4000 milliárdos paksi atomenergia beruházás kockázatairól; a Nyugdíjasok Országos Képviseletének elnöke, Földényi György az idős embereket ellátó szociális hálóról; Keveházi Kata pedig a foglalkoztatottság jelenlegi helyzetét járja körbe.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Neo Interactive felelt az átalakításért.

Jönnek a Mások! Animált plakát is készült.

Ráadásul menekült művészek alkotásain keresztül.

A tőle megszokott agyament stílusban.

Nyári műsorstruktúrára vált a csatorna, lesznek szünetelő műsorok.

hirdetés

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Hosszabbított nevezési határidő: május 26.

A 2016-os Employer Branding Award díjazott kampányainak bemutatása május 23-án

Idén kilencedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 26.

Content+Marketing Award díjátadó és workshop május 31-én.

Gyakorlati képzés a sikeres Google AdWords kampányokhoz. Időpont: június 7.

Mitől érzi magát sikeresnek a munkavállaló? Valóban csak a hr-es felelőssége? Konferencia nem csak HR szakembereknek

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

hirdetés
hirdetés