hirdetés
hirdetés
hirdetés

Facebook-ízű fagyit csináltak

Facebook-ízű fagyit csinált egy cukrász testvérpár a horvátországi Murter szigetén található Tisnóban. 

hirdetés

A Valentino Ice Shop egyik tulajdonosának, Admir Alilnak akkor jutott eszébe az ötlet, amikor látta, hogy 15 éves lánya folyamatosan a közösségi oldalon lóg, ezért úgy gondolta a többi Facebook-függő is lecsapna az új fagyira - írja a Mashable.

A fagyi receptjében semmi különös nincs: kék színű sziruppal öntöttek le vaníliafagylaltot, majd az egész tetejébe egy Facebook-logót tettek. Egy tölcsér egy euróba kerül, és annak ellenére, hogy a jégkrém egyáltalán nem különleges, rögtön sláger lett a szigeten. Látszik, mekkora hívóereje van ma a Facebooknak, még akkor is, ha egy kis szigeten, fagylalt képében jelenik meg.

A testvérpár, elmondásuk szerint, nem lépett kapcsolatba a Facebook-tulajdonos Mark Zuckerberggel a logó használatának kérdésében.

(forrás: Mashable)
hirdetés
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Hülyeség ízben is kéne csinálni.
hirdetés
hirdetés

A nyílt pályázatban a W betűs alapforma fix, a tartalom már szabadon variálható.

A Brit Média egy másik kiadványa, a 168 óra pedig új külsőt kap.

Ebben az évben már bárki ajánlhatja a „nagyköveteknek” a szerinte legkiválóbb, hazaszeretettől fűtött magyar teljesítményeket.

Az 1,2 millió követővel rendelkező oldal fotóiból készült könyvhöz maga a rendező írt előszót.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés