hirdetés
hirdetés
hirdetés

Facebook-aktivitások a Saatchitól

A Gödörnél kézzel készített Facebook-üzenőfalat állított fel a Saatchi a T-Mobile számára, míg a kollégáknak belső háziversenyt hirdetett rajongói oldalak készítésére.

hirdetés

Két Facebook-aktivitásba kezdett bele a Saatchi budapesti irodája. Ahogy már az Addict is megírta, az Erzsébet téren, a Gödörnél egy kézzel készített Facebook-üzenőfalat állítottak fel a T-Mobile számára, amivel a vállalat mobilnet használatát és a Domino Net csomagját népszerűsítik.Forrás: T-Mobile 

Az akció a T-Mobile Facebook az utcán csoportjára épül, és az oda feltöltött üzeneteket grafikusok írják fel kézzel az „analóg” Facebook-oldalra a felhasználók profilképeit pedig lerajzolják. A munkafolyamat lifestreamen is követhető. Jelenleg 6500 követője van a csoportnak.

A Saatchi másik facebookos munkája a kollégáknak szóló háziverseny, ami arról szól, hogy minden saatchis kollégának egy csoportot kellett létrehoznia a közösségi portálon. A legtöbb rajongóval rendelkező és a legötletesebbnek ítélt oldal létrehozója az augusztus 31-én lezáruló játékban egy mobiltelefont kap.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés