hirdetés
hirdetés
hirdetés

Facebook - célzott hirdetésekkel tervez

A Facebook amerikai alapítású képmegosztó és közösségi hálózat olyan hirdetési rendszer bevezetését tervezi, amely a felhasználók által megadott adatok alapján lehetővé teszi a célzott kampányokat. A célzott hirdetések nem bannerként, hanem „hírként” jelennének meg a személyes kezdőlapokon - írja a BrandRepublic.
hirdetés
A mintegy hatmillió felhasználóval rendelkező Facebook új hirdetési szolgáltatása azt ajánlja a hirdetőknek, hogy a felhasználók által megjelölt preferenciák - a szabadidő-eltöltéstől kezdve a kedvenc zenékig - és személyes adatok alapján válogatva helyezhetik el hirdetéseiket.

A Facebook az új szolgáltatás egy alapváltozatát már az év végén be akarja vezetni.

Az új típusú, célzott hirdetések nem a megszokott, banneres formában jelennek majd meg a képernyő szélén, hanem az egyes felhasználók kezdőoldalának hírsávjában lesznek láthatóak.

Augusztus folyamán több hirdető, például a Vodafone, a First Direct és a brit Központi Tájékoztatási Hivatal (Central Office of Information) is visszavonta hirdetéseit a Facebook.com-ról, miután azok a Brit Nemzeti Párt (British National Party) profilján is megjelentek. A Facebook az eset nyomán kidolgozott egy olyan rendszert, amellyel a hirdetők korlátozhatják, szűrhetik saját hirdetéseik megjelenését az oldalon. A tervezett rendszerrel már ennél is pontosabban, kimondottan a célközönség felé irányíthatják a reklámokat a nemzetközi hirdetők.
(forrás: Brand Republic)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A színész ismét egy Lincoln ülésén elmélkedik a teljesítményről.

A Budapest Park akciójából befolyó összeg a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségéhez vándorol.

Vegán ételeket főz és beszélget a vendégeivel és a párjával.

A MyTime-mal akár egyik hónapról a másikra lehet váltani a csomagok között.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés