hirdetés
hirdetés
hirdetés

Fábián Juli énekel a Multipont reklámban

Imázskampánnyal jelentkezik a megújult Multipont Program. A Café Creative Budapesten forgatott és 3D-animációt is használ. Premier és így készült.

hirdetés

Megújul az eddig csak bankkártya alapú Multipont Program: a vásárlások után járó pontok gyűjtési és beváltási módja, valamint az azonnali kedvezmények folyószámlanyitás nélkül is elérhetővé válnak. Ezt a megújult törzsvásárlói programot a Multipont egy integrált kampánnyal mutatja be. A reklámfilm a Kreatívon debütál elsőként, estétől pedig televízióban is adásba kerül.

A szpot célja az ismertségépítésen túl, hogy felvázolja a pontgyűjtésben és –beváltásban, valamint a törzsvásárlói program kedvezményeiben rejlő lehetőségeket, ezen kívül a partneri hálózatot is bemutatja.

A Budapesten forgatott jelenetekhez 3D animáció társul, a filmben Fábián Juli & Zoohacker ’Girly’ című slágere szól. A film képi kulcsmotívuma a pontokból szerveződő lépcső, és eköré épül a kampány többi eleme is, a partnerüzletekben kihelyezett POS-ektől az interaktív online megoldásokig. A törzsvásárlói programmal egyidőben a Multipont weboldala is megújult.

A Multipont Program kreatívügynöksége a Café Creative.

Stáblista
Kreatívigazgató: Sallai Ervin
Rendező: Varga Tibor
Operatőr:Erdély Mátyás
Producer: Hutlassa Tamás
Gyártásvezető: Fixek Eszter
Utómunka koordinátor: Józsa László
Art director: Kocsis Petra
Account director: Doleschall Szandra
Szövegíró: Oláh Szofi
Senior account manager: Németh Anna
Multipont marketingvezető: Grexa Liliána

A törzsvásárlói program két alapítója a Mol és az OTP Bank, kiemelt partnerei pedig  a CBA, a Baumax, az Extreme Digital, a Dockyard, a Bambini és a Gulliver.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés