hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezekkel az előadókkal jön az Influencer Festival

Több mint 100 influencer és márka lesz jelen a Hinora Group és a Red Lemon közös konferenciáján, az Influencer Festivalon.

hirdetés

A konferencián a teljesség igénye nélkül az alábbi híres emberek lesznek jelen: Dukai Regina, Iszak Eszti, Mádai Vivien, Lilu, Epres Panni, Annoni Zita, Rubint Réka, Wossala Rozina, Erdélyi Mónika, Puskás Peti, Király Viktor, Berki Krisztián, Csecse Attila, Pamkutya, Szirmai Gergely, Molnár Nini, Sass Dániel. A konferencia célja az infulencerek szakmai támogatása, és az influencer marketing helyes gyakorlatának elterjesztése.

A Brand Zone színpadán olyan világmárkák képviselői osztják meg tapasztalataikat az influencer marketingről, mint a Coca-Cola Company, valamint többek között az Adidas, a H&M, a Hell Energy, a JEEP, a Mercedes-Benz Hungary, a Red Bull, a Rossmann, a Sloggi és az UNICEF. A Coca-Cola Stage-en többek között a felsorolt hírességek is betekintést nyújtanak a véleményvezér-, vagy befolyásoló marketing lehetőségeibe és jövőjébe.

Az esemény szeptember 19-én lesz a BMC-ben.

UPDATE: A cikk korábbi verziójában valótlanul állítottuk, hogy a Post for Rent is a konferencia szervezői közé tartozik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Selectivv Mobile a keresleti oldalnak nyújt programmatic-megoldásokat.

Az első két, már megjelent részben a Sufni és a Barber Shop tulajdonosai mesélnek.

Az Otto webshopnak készült egy kissé nyugtalanító képi világú reklám.

Az ugytudjuk.hu-t kiadó céget az LMP-s képviselő és korábban a Nyugat.hu-nál dolgozó újságírok alapították.

Viccesen nihilista reklámok a Burrow márkától.

hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Business to business kommunikációs verseny, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Workshop Content+Marketing Award kiemelkedő kampányainak bemutatására szeptember 12-én.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Kiemelt kategória 2018-ban: Televízió Nevezési határidő: szeptember 14.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Gyógyszerkommunikációs konferencia - Future Pharma október 2-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 5.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés