hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ezek a vállalkozások jutottak be a Design Terminál tavaszi mentorprogramjába

A tíz startup közül hét magyar.

hirdetés

Harminc ország 174 pályázója közül hét magyar és három skandináv csapattal kezdődik a Design Terminál három hónapos mentorprogramja. A vállalkozásfejlesztő program 2017 óta működik, évente kettőt indítanak.

"A Design Terminal kifejezetten olyan vállalkozásokat segít, amelyek üzleti ötletükkel valamilyen társadalmi probléma megoldásához is hozzájárulnak" - olvasható a leírásban.

A Design Terminal 2019-es tavaszi mentorprogramjában részt vevő csapatok:

  • Art Bridge (HU): kortárs design poszterek és dekorációs termékek webshopja;
  • BlueBenu (DK): A dán startup technológiát fejleszt a tengerekben felhalmozódó műanyaghulladékból ökoüzemanyag előállítására;
  • Eduit (HU): Interaktív oktatási megoldások fejlesztője, a gyerekek körében játékkal, történetekkel népszerűsítve a természettudományos ismereteket;
  • E-Med4All (HU): A várandós anya szív- és érrendszeri állapotát vizsgáló alkalmazás az eredményeket a kezelőorvos felhőtárhelyébe küldi, így hozzájárulva a koraszülés vagy egyéb komplikációk megelőzéséhez;
  • Happy at Work (SE): A svéd csapat digitális szolgáltatásával a vállalatok a munkavállalói elégedettséget mérhetik a munkatársak válaszai alapján, így csökkentve a fluktuációt;
  • KingAER (HU): A felhő alapú platform játékos módszertannal támogatja a vállalatokat a munkatársak motiválásában és elkötelezettségük erősítésében;
  • ME3D (HU): Az orvosképzésben a sebészeti műtéti technika gyakorlati oktatása során alkalmazható megoldás;
  • Revealu (HU): A személyes adatok EU jogszabályok szerinti kezelését támogató vállalati platform;
  • StepUp Air (DK): A dán startup légzési és szívverési mintákat követő edzéshatékonyságot növelő megoldást fejleszt, amellyel okoseszközünkön sportolás közben is tájékozódhatunk fizikai teljesítményünkről;
  • ViddL (HU): A logisztika utolsó kilométeres kiszállításának megújítását szolgáló applikáció. Szolgáltatásuk és platformjuk webáruházakat köt össze egyéni futárokkal és megújítja a városon belüli csomagszállítást.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés