hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ez a Hipnózis történetének legerősebb zsűrije

A Heimat Berlin, a Fallon Prague és a McCann Erickson Bucharest kreatívigazgatója is Budapestre jön a magyar alkotásokat zsűrizni. Nézd meg a teljes névsort!

hirdetés

Ahogy az a hirdetéseinken már látható volt, 2018-tól még izgalmasabbá tesszük a Kreatív reklámversenye, a Hipnózis zsűrijét: külföldi szakújságírók mellett külföldi kreatívigazgatók is Budapestre érkeznek, hogy az elmúlt év magyar kreatívtermését megmérjék.

Fent Ricardo Distefano és Mark Tungate, lent Átila Martins, Gellért Emese és Ruxandra Papuc
Fent Ricardo Distefano és Mark Tungate, lent Átila Martins, Gellért Emese és Ruxandra Papuc

A Hipnózis zsűrijét ezúttal is Mark Tungate, az EPICA reklámverseny Párizsban élő brit zsűrielnöke vezeti. Csatlakozik hozzá Ricardo Distefano, a Heimat Berlin kreatívigazgatója, Átila Martins, a Fallon Prague kreatívvezetője és Ruxandra Papuc, aki a McCann Bucharest csapatában zenél group creative director pozícióban. Agata Malkowska-Szozda a lengyel Press, Adnan Arnautlija a szarajevói Media Marketing szakújságírója, mindketten visszatérők a zsűriben.

A MAKSZ az isobaros Länger Veronikával és a young & rubicames Falvay Lászlóval, az MRSZ az IBS-tanszékvezető Nagy Bálinttal és a Wavemaker-vezető Gulyás Jánossal erősítette a zsűrit. A hazai kreatívszakemberek közül a Kreatív Gellért Emesét (Memo Communications) és a szabadúszó Benesch Ferencet kérte fel. Az előzetes online zsűrizésben, a shortlist kialakításában Portugáliától Új-Zélandig vesznek részt reklámos szakújságírók.

A Hipnózisra március 9-ig lehet nevezni, itt gyűjtöttük össze a részletes infókat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés