hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ez a Hipnózis történetének legerősebb zsűrije

A Heimat Berlin, a Fallon Prague és a McCann Erickson Bucharest kreatívigazgatója is Budapestre jön a magyar alkotásokat zsűrizni. Nézd meg a teljes névsort!

hirdetés

Ahogy az a hirdetéseinken már látható volt, 2018-tól még izgalmasabbá tesszük a Kreatív reklámversenye, a Hipnózis zsűrijét: külföldi szakújságírók mellett külföldi kreatívigazgatók is Budapestre érkeznek, hogy az elmúlt év magyar kreatívtermését megmérjék.

Fent Ricardo Distefano és Mark Tungate, lent Átila Martins, Gellért Emese és Ruxandra Papuc
Fent Ricardo Distefano és Mark Tungate, lent Átila Martins, Gellért Emese és Ruxandra Papuc

A Hipnózis zsűrijét ezúttal is Mark Tungate, az EPICA reklámverseny Párizsban élő brit zsűrielnöke vezeti. Csatlakozik hozzá Ricardo Distefano, a Heimat Berlin kreatívigazgatója, Átila Martins, a Fallon Prague kreatívvezetője és Ruxandra Papuc, aki a McCann Bucharest csapatában zenél group creative director pozícióban. Agata Malkowska-Szozda a lengyel Press, Adnan Arnautlija a szarajevói Media Marketing szakújságírója, mindketten visszatérők a zsűriben.

A MAKSZ az isobaros Länger Veronikával és a young & rubicames Falvay Lászlóval, az MRSZ az IBS-tanszékvezető Nagy Bálinttal és a Wavemaker-vezető Gulyás Jánossal erősítette a zsűrit. A hazai kreatívszakemberek közül a Kreatív Gellért Emesét (Memo Communications) és a szabadúszó Benesch Ferencet kérte fel. Az előzetes online zsűrizésben, a shortlist kialakításában Portugáliától Új-Zélandig vesznek részt reklámos szakújságírók.

A Hipnózisra március 9-ig lehet nevezni, itt gyűjtöttük össze a részletes infókat.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A GVH szerint megtévesztették a fogyasztókat a Most generáció kampányával.

Az emlékműsor után Bryant utolsó NBA-mérkőzését is levetítik.

A Mirror is felkapta a fejét a fitnesszpápa hibátlan érvelésére.

A Media1 szerint a hírműsorok felügyelete tartozik majd Hardy Mihályhoz.

Kiadója az önkormányzat vagyonkezelő cége.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján! Helyszín: Story Budapest (1075 Budapest Kazinczy utca 21.) Időpont: 2020. január 29. kapunyitás: 19:00, pontos kezdés: 19:30

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Gondolatok és példák gyógyszeripari szakemberektől: patient journey map, társadalmi felelősségvállalás, élményközpontú PR, dezinformációk az oltásellenességről és további érdekes témák!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés