hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ez a bolt megalázó feliratú műanyag zacskókat osztogat

Megvan az ára, ha az ember otthon hagyja a vászonszatyrát.

hirdetés

A Rethink nevű ügynökség kreatív módon fordult rá az egyszer használatos műanyagok támasztotta problémára: olyan, megalázó feliratú, kamu vállalkozások nevét feltüntető zacskókat tervezett, amelyeket aztán a vancouveri East West Market vegyesbolt osztogat a vevőknek, ha azok otthon felejtették a szatyrukat – és a szerencsétlennek még le is kell szurkolnia érte 5 centet. Bár a felirat maga valószínűleg jóval nagyobb ár, mint amekkora kiadással jár.

Szóval ha az a vancouveri, aki nem szeretne Into the Weird Adult Video Emporium (Egyenesen a bizarr felnőttvideók áruházába), Colon Care Co-op (Vastagbél-gondozottak együttműködése) vagy éppen Dr. Toews’ Wart Ointment Wholesale (Dr. Toews nagybani szemölcsolaj-kereskedése) feliratú zacskókkal hazamenni, az kétszer is elgondolkodik azon, hogy biztosan elrakta-e a (lehetőleg textilből készült) bevásárlótáskáját.

Napokkal a projekt bejelentése után a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau bejelentette, hogy terveik szerint rövid időn belül (elvileg 2021 elejére) be fogják tiltani az egyszer használatos műanyagok használatát, így valószínűleg a műanyag bevásárlózacskókat is. 

Forrás: Adweek 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés