hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eurobest - összeállt a rövidlista

Összesen 1059 pályamű került shorltlistre a rekordszámú, 5333 nevezés közül az európai kreatívokat versenyeztető Eurobest Awardon. A magyar nevezések közül két munka reménykedhet a győzelemben.
hirdetés
Az Eurobest Award rövidlistáira hét kategóriában 37 országból jutottak be a pályázatok. A TV/Cinema kategóriában 179, a Print kategóriában 277, az Outdoorban 200, a Radioban 44, a Direct and Sales Promotion kategóriában 138, a Mediában 101 végül az Interactive kategóriában 120 hirdetés indul a győzelemért.

Egy shortlist még nem állt össze: az Integrated kategória rövidlistáján szereplő ügynökségek nevét november 30-ikán hozzák nyilvánosságra.

Két magyar ügynökség is szerepel a shortlisteken: Print kategóriában a DDB Budapest, Amnesty Internationalnak készített Amnesty Concert című munkája, és Direct & Sales Promotion kategóriában a Leo Burnettnek a Secretnek készített Secretjewel-kampánya.

A régió országai közül a Golden Drumhoz hasonlóan a románok jutottak be a legtöbb, 17 munkával, őket követik a lengyelek és a csehek hét-hét, majd a szlovákok és a szlovének kettő-kettő kreatívval.

Az összeurópai listát Németország messze vezeti 331 művel, majd Franciaország, az Egyesült Királyság és Svédország következik 127, 102 és 100 pályázattal.

A győztesek nevét - köztük az Eurobest 2007 Agency of the Year cím tulajdonosáét - november 30-ikán hozzák nyilvánosságra.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés