hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eurobest - idén a design-t is díjazzák

Az idén huszonegyedik alkalommal megrendezett, tavaly fesztivállá alakult Eurobest Advertising Festival kategóriái mellett egy újat is találhatunk az idei programban: először osztanak díjat design kategóriában.
hirdetés

A Cannes Lions szervezőbizottsága és a svéd reklámszövetség által rendezett ankéton a design kategóriában kilenc alkategóriában honorálják majd a legjobbakat, többek között a plakátok, flyerek, csomagolások és digitális megoldások terén. Mint a reklámoknál, itt is kiosztják majd a nagydíjat.

A győzteseket a december elején a stockholmi fesztivál záróestjén hirdetik majd ki.

A rendezvény vendégei között ott lesz Daniel Droga reklámguru, Jonathan Mildenhall, a Coca-Cola globális stratégiai és marketingigazgatója, Rémi Babinet, az Euro RSCG Worldwide vezető kreatívigazgatója, és Prasoon Joshi, a McCann-Erickson kelet-ázsiai igazgatója.

A kategóriákra augusztus 28-ától szeptember 26-ig lehet jelentkezni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés