hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eurobest - idén a design-t is díjazzák

Az idén huszonegyedik alkalommal megrendezett, tavaly fesztivállá alakult Eurobest Advertising Festival kategóriái mellett egy újat is találhatunk az idei programban: először osztanak díjat design kategóriában.
hirdetés

A Cannes Lions szervezőbizottsága és a svéd reklámszövetség által rendezett ankéton a design kategóriában kilenc alkategóriában honorálják majd a legjobbakat, többek között a plakátok, flyerek, csomagolások és digitális megoldások terén. Mint a reklámoknál, itt is kiosztják majd a nagydíjat.

A győzteseket a december elején a stockholmi fesztivál záróestjén hirdetik majd ki.

A rendezvény vendégei között ott lesz Daniel Droga reklámguru, Jonathan Mildenhall, a Coca-Cola globális stratégiai és marketingigazgatója, Rémi Babinet, az Euro RSCG Worldwide vezető kreatívigazgatója, és Prasoon Joshi, a McCann-Erickson kelet-ázsiai igazgatója.

A kategóriákra augusztus 28-ától szeptember 26-ig lehet jelentkezni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Várható volt, hogy valaki megpróbálkozik ott is az európai formátummal.

Ha már úgyis annyira olcsó megint a hamburger, mint 30 évvel ezelőtt.

Liverpool nem egy város, hanem egy külön ország, külön szabályokkal.

Megunták a hamis IKEA-pólókat, előálltak egy saját kollekcióval.

Gyerek- és sportcsatornák is bekerülnek a kínálatba.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés