hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eredmény a NIF minitenderén

Eredmény született a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő tavaly augusztusban kiírt kommunikációs tenderén. A nettó 26,2 milliós keretösszegű pályázatot a Media Factory nyerte 17,1 millió forintos ajánlatával. A tenderen heten indultak.

hirdetés

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő még tavaly augusztusban írt ki tárgyalás nélküli tendert az M3-as autópálya Nyíregyháza-Vásárosnamény között épülő szakaszának kommunikációjára. A 26,2 millió forint keretösszegű pályázaton a Media Factory nyert 17,1 millió forintos ajánlattal.

A szerződéskötés tervezett időpontja november 18-a volt, azonban az eredmény csak január 12-én került fel a Tender-Értesítőre

A Media Factory mellett még hatan indultak a tenderen, az Insomnia, a Sensation 360, a Nexus, a Double Decker és a Keiok.

(forrás: Tender-Értesítő)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A HP-nak rendezett videó a képernyőfüggőség helyett az ünnep megélésére buzdít.

What a time to be alive! – mondaná a művelt angol.

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés