hirdetés
hirdetés
hirdetés

Enyhébb lett a Lex Gavra

Kedd délelőtt egy lényeges elfogadta az Országgyűlés azt a Lex Gavraként elfogadott büntetőtörvény-módosítást, amely börtönnel fenyegette volna a bajai videókhoz hasonló anyagok nem csupán készítőjét, hanem közzétevőjét is. A gondatlanság azonban nem lesz büntethető. 

hirdetés

Kedd délelőtt elfogadta az Országgyűlés azt a Lex Gavraként elfogadott büntetőtörvény-módosítást, amely börtönnel fenyegette volna a bajai videókhoz hasonló anyagok nem csupán készítőjét, hanem közzétevőjét is, azonban egy jelentős enyhítést tartalmaz - írja az Index. 

Az elfogadott módosítás azonban az eredeti elképzeléssel ellentétben a gondatlan közzétételt (ha nem tudja, hogy pl. a videót hamisították) az ellenzék javaslatára mégsem bünteti.

A törvény hátteréről kapcsolódó anyagainkban olvashat.

(forrás: Index)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

Derül ki a Nielsen márkahűséget firtató felméréséből. A printhirdetések még riasztóbb mértékben nem tudnak hatást kiváltani.

Az érintettek nem nyilatkoznak, de az AdAge biztosan állítja, hogy a másfél éve kinevezett Nick Law távozik.

Szert-Szabó Dorottya animációs tervező így búcsúzik egyik kedvenc sorozatától.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.