hirdetés
hirdetés
hirdetés

Emlékszel a Budapest Bankos Lelkes Emesére?

Egy jó karakter megválasztása kulcsszerepet játszik a reklámozott márka megkülönböztethetőségében, emlékezetes, visszaidézhető és egyedi. Mi adatbázisba rendeztük a magyarajkú színészek legjavát! (X)

hirdetés

Janklovics Péter színészt szemfüles kreatívok szúrták ki a „szigetes csávó” szerepére, de nekik még nem volt lehetőségük arra, hogy másik ezer izgalmas karakter közül válogassanak. Neked mostantól van! Bemutatkozik a Szabadszínész, Magyarország első online színészkereső platformja, ahol a produkciók és a színészek találkoznak.

Marketinges vagy?
Kérd az ügynökségedet, hogy végre nagy merítésből válogasson!

Reklámügynökségi accountként vagy producerként vadászol különleges karaktereket?
Mutasd meg a megbízódnak az ambíciódat, hogy a legjobbak közül akarsz válogatni!

Mi a Szabadszínész?
Dinamikus színészadatbázis, amelyet a színészek vagy ügynökeik tartanak naprakészen. Minden olyan színészadat kereshető benne egy helyen, rendszerezve, amely egy reklámfilmes produkció során fontos lehet.
A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe és a visszaigazolás után már elő is fizethetsz és közvetlen kapcsolatba kerülhetsz a megrendelői igényeknek és a kreatív koncepciónak legmegfelelőbb karakterekkel, a profiljukon keresztül.

Mire kereshetsz?
Szinte bármilyen olyan adatra szűrhetsz, ami a gyakorló filmkészítők számára fontos. Dánul beszélő magyar színészt keresel, aki dzsúdózik és amatőr szinten hárfázik, legyen profi énekes és ne kelljen bajlódni azzal sem, hogy megtanítsd tangózni? Kiemelt szempont, hogy tudd, a szereplő elköteleződött-e már például valamelyik konkurens márkához? A közel 1000 eddig regisztrált magyarajkú és itt élő expat színészek között esélyes, hogy megtalálod a számodra ideális jelölteket. Ráadásul a 2019 októbertől amatőröknek és gyerekszereplőknek is megnyitottuk a regisztráció lehetőségét.

Kiknek szól a szolgáltatás?
Elsősorban castingügynökségeknek, freelance casting directoroknak, producereknek, szereplőket vagy inspirációt kereső filmrendezőknek, ötletelés előtt álló reklámügynökségi kreatívoknak, valamint filmes és reklámprodukciókat menedzselő cégeknek.

Regisztráció: www.szabadszinesz.hu

Nyerj előfizetést! Ha kitöltöd rövid kérdőívünket, 1 hónapos előfizetést nyerhetsz. Segítségeddel a Szabadszínész még inkább az igényeidhez igazodó adatokkal és kiegészítő szolgáltatásokkal bővülhet.

Itt olvashatsz rólunk bővebben.

A re:brief című rádióműsorban arról beszéltünk,, hogyan tudunk segíteni a reklámiparnak. Itt meghallgathatod!

Nyitókép: Gosztonyi Csaba reklámszakember és Lengyel Tamás színész, a Szabadszínész alapítói (Köő Adrienn fotója)

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Bejelentették: várható az új arculat és a b2b-profil további erősítése is 2020-ban.

Úgy volt, hogy nem lesz hivatalos mörcs karácsonyra, de aztán észhet tért a cég.

Az árnyalat hivatalosan persze nem a kólásdobozról kapta a nevét, hanem nemes egyszerűséggel „klasszikus kéknek” hívják.

Robert De Niro saját gyűjteményének darabjait is felajálotta a könyvhöz.

A fenntarthatóság jegyében állt össze a két nagy múltú amerikai vállalat.

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

hirdetés
hirdetés