hirdetés
hirdetés
hirdetés

Emlékszel a Budapest Bankos Lelkes Emesére?

Egy jó karakter megválasztása kulcsszerepet játszik a reklámozott márka megkülönböztethetőségében, emlékezetes, visszaidézhető és egyedi. Mi adatbázisba rendeztük a magyarajkú színészek legjavát! (X)

hirdetés

Janklovics Péter színészt szemfüles kreatívok szúrták ki a „szigetes csávó” szerepére, de nekik még nem volt lehetőségük arra, hogy másik ezer izgalmas karakter közül válogassanak. Neked mostantól van! Bemutatkozik a Szabadszínész, Magyarország első online színészkereső platformja, ahol a produkciók és a színészek találkoznak.

Marketinges vagy?
Kérd az ügynökségedet, hogy végre nagy merítésből válogasson!

Reklámügynökségi accountként vagy producerként vadászol különleges karaktereket?
Mutasd meg a megbízódnak az ambíciódat, hogy a legjobbak közül akarsz válogatni!

Mi a Szabadszínész?
Dinamikus színészadatbázis, amelyet a színészek vagy ügynökeik tartanak naprakészen. Minden olyan színészadat kereshető benne egy helyen, rendszerezve, amely egy reklámfilmes produkció során fontos lehet.
A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe és a visszaigazolás után már elő is fizethetsz és közvetlen kapcsolatba kerülhetsz a megrendelői igényeknek és a kreatív koncepciónak legmegfelelőbb karakterekkel, a profiljukon keresztül.

Mire kereshetsz?
Szinte bármilyen olyan adatra szűrhetsz, ami a gyakorló filmkészítők számára fontos. Dánul beszélő magyar színészt keresel, aki dzsúdózik és amatőr szinten hárfázik, legyen profi énekes és ne kelljen bajlódni azzal sem, hogy megtanítsd tangózni? Kiemelt szempont, hogy tudd, a szereplő elköteleződött-e már például valamelyik konkurens márkához? A közel 1000 eddig regisztrált magyarajkú és itt élő expat színészek között esélyes, hogy megtalálod a számodra ideális jelölteket. Ráadásul a 2019 októbertől amatőröknek és gyerekszereplőknek is megnyitottuk a regisztráció lehetőségét.

Kiknek szól a szolgáltatás?
Elsősorban castingügynökségeknek, freelance casting directoroknak, producereknek, szereplőket vagy inspirációt kereső filmrendezőknek, ötletelés előtt álló reklámügynökségi kreatívoknak, valamint filmes és reklámprodukciókat menedzselő cégeknek.

Regisztráció: www.szabadszinesz.hu

Nyerj előfizetést! Ha kitöltöd rövid kérdőívünket, 1 hónapos előfizetést nyerhetsz. Segítségeddel a Szabadszínész még inkább az igényeidhez igazodó adatokkal és kiegészítő szolgáltatásokkal bővülhet.

Itt olvashatsz rólunk bővebben.

A re:brief című rádióműsorban arról beszéltünk,, hogyan tudunk segíteni a reklámiparnak. Itt meghallgathatod!

Nyitókép: Gosztonyi Csaba reklámszakember és Lengyel Tamás színész, a Szabadszínész alapítói (Köő Adrienn fotója)

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Harminckilenc magyar fotográfus instagramra feltöltött munkáiból állít össze digitális és valódi tárlatot a Capa Központ. 

Még a helyi hatóságoknak is jóvá kell hagynia a Planet TV felvásárlását.

A korábban Amerikában futó Whopper Detour-kampány mutációja tűnt fel a finneknél.

A távolságtartás ellenére fesztiválélményt ígérnek a szervezők.

2020 első félévének legnézetettebb sorozata a Westworld volt a felületen. Június hónapban a Nagy Katalin - A kezdetek volt az élen.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés