hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eltörli a csúnya jelzőt az új Diesel reklám

Gyönyörű, megható, többször újranézhető filmet rakott le a márka új ügynöksége. 

hirdetés

Edith Piaf klasszikusával, a Je ne regrette rien-nel (Nem bánok semmit) már erősen nyit a szpot, és utána meg zúdulnak ránk a rövid snittek fiatalokról, akiknek külseje vagy viselkedése egytől-egyig eltér a szokványostól. Csodálatos. Van lány fogszabályzóval, meg van összenőtt szemöldökkel, aztán szétesett, illetve szabályokat megszegő srácokat is látunk: egytől egyig nagyon szépek, a csúnya jelzőt végleg törüljük a szótárunkból.

"Egyedinek lenni sokkal szebb, mint tökéletesnek" - vallják a Dieselnél, és ezt az üzenetet a szpottal az új ügynökségük, a Publicis Italy nagyszerűen átadta (korábban az Anomalyval dolgozott együtt a márka). A reklámot a korábban Snoop Doggnak, Madonnának és a Depeche Mode-nak is dolgozó François Rousselet, francia videoklip-rendező készítette. 

Forrás.

(forrás: Creativity Online/Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négy új szenior szakemberrel bővült a nyáron az Insomnia kommunikációs ügynökség csapata. Új lendületet adnának az adott területeknek.

A kultúra és a videórovat is új vezetőt kap október közepétől.

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

A Glix alapítói végezték eddig a 123RF.com magyarországi képviseletét.

Idén másodszor rendezik meg a világzenei fesztivált a fővárosban.

hirdetés

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Október 12-én ismét Youtube hajó a Google és a Kreatív szervezésében!

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés