hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már fehérneműs fotósorozat is készült Csernobilnál

Elözönlötték a tragédia helyszínét az Insta-turisták. A turizmust fellendítő sorozat írója is felszólalt már az ügyben.

hirdetés

Azt sejteni lehetett, hogy a Csernobil c. HBO-sorozat világsikere miatt többen kirándulnak majd a tragédia látogatható helyszínére, de azzal már kevesebben számoltak, hogy amolyan divatfotó-helyszín válik a felrobbant atomerőműből és az onnan nem messze található Pripjaty szellemvárosból.

Az utazási irodáknál 35 százalékkal nőtt meg a csernobili utazást foglalók száma a tavaéyi évhez képest a CNN riportja szerint, de feltűnt még egy jelenség ezzel párhuzamosan. Csernobilt ugyanis több Instagram-influenszer is díszletnek használja legújabb kollekciója bemutatásához, vagy mondjuk egy fehérneműs divatfotózáshoz.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@nz.nik által megosztott bejegyzés, Jún 6., 2019, időpont: 7:32 (PDT időzóna szerint)

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

◾️abandoned city◾️

Іра Вівчар (@irene_vivch) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2019, időpont: 5:51 (PDT időzóna szerint)

Mondani sem kell, ez már nem nyerte el mindenki tetszését, a dolog odáig fajult, hogy a Csernobil c. sorozat írója, Craig Mazin is Twitter-bejegyzésben kért meg mindenkit arra, hogy tartsa tiszteletben a katasztrófa áldozatainak emlékét.

"Csodálatos, hogy a sorozat turistahullámot indított el a kiürített zónába. De igen, láttam a fotókat, amik keringenek. Ha Csernobilba mész, kérlek emlékezz arra is, hogy egy szörnyű tragédia helyszínén jársz. Mutass tisztelettel azok irányába, akik életüket vesztették vagy súlyos áldozatokat hoztak" - fogalmazott a sorozat írója.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés