hirdetés
hirdetés
hirdetés

Előadást tart az amerikai ügyvivő a sajtószabadságról

David J. Kostelancik a Sajtószabadság – Maradandó értékek dinamikus médiakörnyezetben című előadását október 17-én lehet meghallgatni.

hirdetés

"Sajtószabadság – Maradandó értékek dinamikus médiakörnyezetben (Freedom of the Press: Enduring Values in a Dynamic Media Environment) – ezzel a címmel tart előadást a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és az Amerikai Nagykövetség szervezésében David J. Kostelancik, az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének ideiglenes ügyvivője 2017. október 17-én, kedden 10 óra 30 perctől a Sajtóház (1064 Budapest, Vörösmarty utca 47/A) Táncsics-Rát termében" - olvasható a MÚOSZ oldalán.

Az előadást egy beszélgetés is követi, illetve az ügyvivő angol nyelvű beszédének szöveget magyarul is rendelkezésre bocsátják majd a szervezők.

A rendezvény sajtónyilvános, de a hely befogadóképességére tekintettel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni október 15-ig az  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail-címen lehet. A rendezvény meghívója ide kattintva letölthető (pdf).

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Hajós Balázs 30 országért és 15 csatornamárkáért felel Budapestről.

Ellátogattunk a mozis kereskedőház hagyományos ügyfélmozizására.

Ötmilliót gyűjtöttek. Október 23-ról már tudósít a merce.hu.

Október 20. az új határidő.

Bővül a rádiós közönségmérés 2017 őszétől.

hirdetés

A verseny célja díjazni azokat a kommunikációs megoldásokat, melyek támogatják és elősegítik, hogy egy vállalat termékét vagy szolgáltatását egy másik vállalatnak értékesítse. Díjátadó: október 17.

Meghosszabbított nevezési határidő: október 20. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Díjátadó: 10.25. Kapunyitás: 19 óra

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Díjátadó: 10.26. kapunyitás: 19 óra

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

Workshop az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletéről, közismertebb nevén a GDPR-ról november 10-én.

Facebook és Instagram hirdetések kezelése a gyakorlatban november 16-án.

Prizma Kreatív PR Díj díjátadó: november 22. Helyszín: Akvárium Klub

Minden gallérhoz másképp kell szólnunk HR-eseként? Kiderül a november 21-i workshopunkon, ahová kék gallérosokra specializálódott HR-eseket várunk.

Hr-esként Ön hol nézi meg először egy jelölt profilját? És kiről mit árul el az adatlapja? És azt vajon tudja, hogy a jelöltek hol és hogyan keresnek a legaktívabban munkát? Workshopunkon mindenre választ kap.

A Kreatív hagyományos éves konferenciáján ismét a pr-szakma előtt álló legaktuálisabb kihívásokat járjuk körbe. Időpont: november 23.

hirdetés
hirdetés