hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elmegy a Figyelőnet főszerkesztője

Távozik a Figyelőnet főszerkesztői pozíciójából Orosz Györgyi. A háttérben a Sanoma híroldalainak átalakítása áll, az FN.hu megszűnik.

hirdetés

A Marketing & Média Online értesülései szerint távozik Orosz Györgyi a Figyelőnet főszerkesztői pozíciójából. A lap úgy tudja, hogy a szakember a Sanoma híroldalainak átalakítása miatt megy el. Információik szerint az önálló FN.hu megszűnik, az oldal FN24 néven a Hír24.hu rovataként működik tovább. Az MMOnline azt is írja, hogy hamarosan bejelentik, ki lesz a megújuló Hír24.hu főszerkesztője.

Orosz Györgyi 2009. júliusától irányította az FN.hu szerkesztőségét. A távozó főszerkesztő 15 évet töltött közszolgálati és kereskedelmi televízióknál. 2000-től két éven át felelős szerkesztője és egyben műsorvezetője volt az MTV Ma reggel és Naprakész műsorainak, és szerkesztette az Aktuális adásait. 2002 óta ugyancsak a közszolgálati csatorna Az Este című hírháttér-műsorának felelős szerkesztőjeként a napi adás megszervezése mellett a riporterek, műsorvezetők és a napi szerkesztők munkáját irányította. Emellett szerkesztőségvezetőként felelt a teljes műsor menedzseléséért, kialakításáért, valamint a munkatársak fejlesztéséért.

A szakember az Államigazgatási Főiskolán diplomázott, elvégezte az MTV posztgraduális médiaiskoláját, és a CEU üzleti karának több posztgraduális képzésén is szerzett oklevelet.

 

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés