hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ellentétek

A T-Com imázskampánya

Erősen megosztó kampányt készített a Team a T-Comnak. A „Többet kéne beszélgetni” fősorú novemberi sajtó- és közterületi kampány háromféle kreatívból áll: egy bántalmazott nő és egy férfi, egy rendőr és egy tüntető, valamint egy roma és egy bőrfejű férfi néz farkasszemet egymással. A kampány előzménye az Arc kiállításon ugyanezzel a fősorral megjelent t-comos plakát volt, amelyen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor, a Fidesz pártelnöke szerepel a jobb alsó sarokban lévő kis csillagozott „4 éves hűségnyilatkozattal” felirattal. A reklámok üzenete, hogy a beszélgetés segíthet megoldani a problémákat, de legalábbis csökkenteni lehet az ellentéteket. A koncepció szerint a szereplőket semleges karakterként kellett megmutatni, hiszen a T-Com nem akart állást foglalni egyik oldal melett sem.
hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Ha nincs éves előfizetése, de szeretne vásárolni, fizessen elő itt >>>

E-mail cím:
Jelszó:
hirdetés

Többszörös díjnyertes rendezvényen dolgozott közösen a Deutsche Telekom és a Progressive. (X)

Mátrai Miklós távozása után Bósza Zsolt átalakította a vezetést.

Tóth Levente, a Népszabadság és a Világgazdaság egykori főszerkesztője, jelenleg a KNK PR&Média press evangelistje szállította az eheti Kultúrterrort.

Interjú Bojtár B. Endre főszerkesztővel.

18-23 évesek jelentkezését várják a Roger Hatchuel Academy 6 napos tréningjére.

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés