hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elkészült az új Budapest Guide

Az áprilisi  arculatváltás kapcsán elkészültek Budapest hivatalos, ingyenes turisztikai kiadványai.

hirdetés

Megjelent az arculati elemeiben is megújult Budapest Guide. Budapest hivatalos, ingyenes turisztikai kiadványai már a Budapesti Turisztikai Szolgáltató Hivatal arculati elemeit hordozzák, amelyeket áprilisban cserélt le a hivatal.

A kiadvány nagyobb lett és száz oldalnyi tartalommal töltötték meg, ezen belül tartalmazza a Budapest Kártya katalógust is. A prospektust több mint egymillió példányban terjesztik, de letölthető elektronikusan is.

Jelenleg angol és magyar nyelven érhető el, de később még tíz másik nyelven is elkészítik a kiadványt.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A nyílt pályázatban a W betűs alapforma fix, a tartalom már szabadon variálható.

A Brit Média egy másik kiadványa, a 168 óra pedig új külsőt kap.

Ebben az évben már bárki ajánlhatja a „nagyköveteknek” a szerinte legkiválóbb, hazaszeretettől fűtött magyar teljesítményeket.

Az 1,2 millió követővel rendelkező oldal fotóiból készült könyvhöz maga a rendező írt előszót.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés