hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elindult a szavazás a Style Awardon

Magyarország meghatározó szereplőit keresi az InStyle magazin. A Style Award során az olvasók kedvenc sztárjukra, divattervezőkre, online véleményvezérekre, férfiakra, valamint két új kategória jelöltjeire adhatják le voksaikat. 2019-ben környezetvédők mellett olyan nőkre is lehet szavazni, akik egy-egy fontos ügyet képviselnek.

hirdetés

A Style Awardot ötödik alkalommal rendezi meg a magazin. Az olvasók hat kategória harminc jelöltjére szavazhatnak, akik olyan ügyek mellett is kiállnak, mint a kultúra népszerűsítése vagy a fenntarthatóság. A jelöltekre máricus 15-ig lehet szavazni ezen az oldalon keresztül.

„Az idei kampányban két új kategória is bemutatkozik. A Leginspirálóbb power woman kategóriában olyan különleges nőkre szavazhat a közönség, akik karrierjükkel, életútjukkal és tapasztalataikkal motiválnak és adnak erőt. Rea Milla modell, a leukémiából gyógyult Pávó Réka, Lubics Szilvi ultramaratonista, Lovas Emília és Ónodi Eszter színésznők is várják az olvasók voksait" - olvasható a magazin közleményében. A magazin másik kiemelten fontos területe a fenntarthatóság és a környezetvédelem, ezért a versenyen elindul a Legmotiválóbb ökotudatos híresség kategória is, olyan jelöltekkel, mint Döbrösi Laura, Munkácsi Brigitta, Balla Eszter, Marsalkó Dávid és Linczényi Márkó.

Legkedveltebb InStyle sztár kategóriában Balsai Móni, Epres Panni, Jakab Juli, Radics Gigi és Coco Köenig várja a szavazatokat, a legjobb divatmárkák között pedig Zsigmond Dora, Nanushka, Je Suis Belle, Tomcsanyi és az ÁERON tervezőire adhatja le voksát a közönség.

Legkreatívabb online véleményvezér kategóriában Dallos Bogi, Mádai Vivien, Polgár Odett, Verrasztó Evelyn, és Varga Priszcilla „Priszci” közül kell választani, míg Legstílusosabb férfi kategóriában Liu Shaolin Sándor, Puskás Peti, ByeAlex, Mohai Tamás és Tasnádi Bence közül választ majd győztest a közönség. 

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

A kezdeményezés nem független a Láncfűrész Akadémiától.

Joe ágyba viszi a reggelit, Sarah pedig időben felkel, és nem csak úgy összekaparja magát.

Nagyon forró dalra épül a szénhidrátcsökkentett sör Valentin napra időzített kampánya.

hirdetés

Merre tart az orvostudomány a digitalizált világban? Hogyan segíthet a technológia az egészség megőrzésében? Megtudhatod az első MOST Fórumon február 21-én (x)

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés